Algemeen

Algemeen

Wat is de werkwijze van Student Movers.

Kies eerst uit onze verhuisopties. Ga je voor een complete verhuizing of wil je dat we alleen de grote meubels verhuizen? Bij alleen grote meubels verhuizen kun je heel gemakkelijk de gewenste verhuizing samenstellen via onze website. Wil je je complete inboedel verhuizen, dan komen we graag langs voor een huisbezoek. Bereken via onze website de prijs van je verhuizing om een aanvraag te doen. Daarna nemen wij telefonisch contact met je op om je verhuizing door te nemen.

Hoe ver van te voren moet ik een verhuizing inplannen?

Gaat het om een grote verhuizing, zoals de complete inboedel van een eengezinswoning? Dan adviseren wij om de verhuizing minimaal 4 tot 8 weken van tevoren in te plannen. Kleinere verhuizingen vanuit appartementen of alleen de grote meubels kun je 2 tot 4 weken van tevoren bij ons inplannen.

Ik weet mijn verhuisdatum nog niet, wat nu?

Geen enkel probleem, ook als je nog niet weet wanneer je precies gaat verhuizen kun je via onze website gewoon een berekening maken en een overzicht krijgen van de kosten. Houd er wel rekening mee dat er op zaterdag een toeslag geldt van 20% en op zondag een toeslag van 40%.

Hebben jullie ook een verhuislift?

Ja, Student Movers heeft een eigen verhuislift. Deze zetten we graag in als we je spullen verhuizen van of naar een appartement zonder lift. De kosten van de verhuislift (inclusief bediener) zijn 250 euro. Het is niet mogelijk om de verhuislift ‘los’ te huren; alleen in combinatie met een verhuizing.

Kan ik zelf meehelpen met de verhuizing?

Ja, als je kiest voor een complete verhuizing kun je kosten besparen door zelf mee te helpen. Hoe meer mensen jij meebrengt om te helpen, hoe hoger de korting.

Wanneer heb ik een verhuislift nodig?

Je hebt een verhuislift nodig als je in een appartement woont waar geen lift aanwezig is. Als je op de 1e verdieping of hoger woont, krijg je via onze website automatisch het verzoek om een verhuislift toe te voegen.

Hoe lang duurt een verhuizing?

De duur is compleet afhankelijk van hoeveel spullen je hebt en hoe ver we moeten rijden tussen het oude en nieuwe adres. Bij Student Movers is een verhuizing vrijwel altijd binnen 1 dag klaar!

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens de verhuizing?

Als je onze instructies goed hebt opgevolgd is dat niet nodig. Je mag er natuurlijk wel bij zijn, maar het is ook mogelijk om ons de sleutels te geven en zelf iets anders te gaan doen.

In welke regio verhuist Student Movers.

Student Movers werkt vanuit Eindhoven en we verhuizen meestal in Zuidoost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Kunnen jullie ook internationaal verhuizen?

Nee, wij verhuizen alleen in Nederland.

Doen jullie ook kantoorverhuizingen?

Ja, wij doen regelmatig kantoorverhuizingen. Tot zo’n 20 à 25 werkplekken kunnen we je helpen met je kantoorverhuizing. Dit kun je gewoon online doen.

Verhuizen jullie ook naar een seniorenwoning?

Ja, wij hebben veel ervaring met het verhuizen van senioren. We scheppen orde in de chaos en zorgen altijd voor een rustige en soepele verhuizing. Onze verhuizers zijn sociale studenten die graag een luisterend oor bieden en zorgen voor een prettige sfeer.

Meer informatie

Nog meer informatie nodig? Andere categorieën vind je hier:

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers