Tijdelijke opslagruimte Eindhoven bij verhuizing

Tijdelijk opslagruimte in Eindhoven? Student Movers helpt je graag met compleet verzorgde inboedelopslag in Eindhoven. Wij halen je spullen op, bewaren ze veilig in onze splinternieuwe loods en brengen ze weer terug wanneer jij dat wil. Je spullen staan schoon, droog en veilig en zijn verzekerd tot € 23.000. De ideale tijdelijke opslagruimte bij verhuizing!

Opslagruimte Eindhoven
Je verhuizing geregeld binnen 5 minuten? Prijs berekenen

Goedkope opslagruimte huren in Eindhoven

Ga je verhuizen, dan wil je dat slim aanpakken. Door te kiezen voor tijdelijke inboedelopslag bij verhuizing geef je jezelf meer ruimte en tijd om je nieuwe huis in orde te maken. Student Movers maakt verhuizen gemakkelijk: wij halen je meubels op en brengen ze weer terug. Met onze slimme tech en energieke studenten werken we bijzonder efficiënt. Ook maak je gratis gebruik van onze verhuisdekens. Zo is onze inboedelopslag (inclusief transport) in Eindhoven een stuk goedkoper dan de meeste opslagruimtes!

  • Tijdelijke opslag in Eindhoven bij verhuizing
  • Je betaalt per maand, de eerste 2 maanden zijn gratis!
  • Spiksplinternieuwe loods met camerabewaking en duurzaam klimaatsysteem
  • Wij halen je spullen op en brengen ze weer terug
  • We (de)monteren je meubels

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven ? Wij helpen je ook graag met verhuizen!

De voordelen van sterke studenten

Bij Student Movers werken sterke en energieke studenten. Zij maken een opslagruimte huren in Eindhoven heel gemakkelijk. Ze zijn sterk en de meesten studeren op hbo- of wo-niveau. Ook hebben ze een flexibele houding, zijn ze sociaal én worden ze enthousiast van verhuizen. Voor hen is het een welkome afwisseling van constant met hun neus in de boeken zitten. Onze studenten zorgen voor een stressvrije verhuizing en plaatsen je meubels met veel plezier in onze opslagruimte in Eindhoven.

Opslagruimte in Eindhoven inclusief verhuismaterialen

Bij Student Movers gaat een stapje verder. Bij ons kun je meer verwachten dan alleen een opslagruimte huren in Eindhoven. Ons verhuisbedrijf zorgt voor de juiste spullen om jouw meubels veilig en snel te verplaatsen. In onze goed uitgeruste verhuiswagen vind je verhuisdekens, rolcontainers, spanbanden, elastieken, meubelhondjes, een multitrolley, gereedschap en een accuboormachine. Met deze handige gereedschappen en materialen brengen we jouw spullen veilig en snel naar onze opslag in Eindhoven. Zo besparen we tijd én geld!

Ontvang gratis verhuisdozen vanaf 750,-

Je krijgt gratis verhuisdozen, boekendozen, een pak inpakpapier en een rol noppenfolie van ons bij verhuizingen vanaf 750 euro. Bij een goedkopere verhuizing kun je deze tegen voordelige prijzen lenen of kopen. Voor specifieke spullen hebben we ook speciale dozen te huur bij onze opslag in Eindhoven:

  • Garderobedozen, voor hangende chique kleding
  • Barreldozen, voor vazen, lampen en beelden
  • Schilderijdozen, voor schilderijen en spiegels

Volledig verzekerd opslagruimte huren in Eindhoven

Bij Student Movers profiteer je van onze speciale opslagverzekering. Je spullen zijn verzekerd tot een bedrag van € 23.000,- zonder eigen risico! Bij onze opslagruimte in Eindhoven zit dit allemaal bij de prijs inbegrepen. Dat is uniek, want bij de meeste self storage ruimtes is dit een extra kostenpost die flink kan oplopen. Kies slim en kies voor zekerheid met Student Movers.

Maak gebruik van onze verhuislift

Wil je een opslagruimte huren in Eindhoven? Met onze handige elektrische verhuislift halen we je spullen snel en veilig op. We kunnen gemakkelijk spullen verplaatsen en grote objecten verhuizen in Eindhoven vanuit een appartement zonder lift, tot maximaal de 5e verdieping. Hiervoor rekenen we een toeslag van 250 euro. Let wel op: de verhuislift is alleen bedoeld voor verhuizingen van onze eigen klanten. Je kunt de lift van Student Movers dus niet ‘los’ huren. Wil jij onze opslagruimte huren in Eindhoven, dan zetten wij onze verhuislift graag in om tijd (en geld) te besparen!

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van onze inboedelopslag in Eindhoven? Bereken de prijs simpel en snel via onze website. Je ontvangt direct een vrijblijvende offerte in je mailbox!

Zoek je een opslagruimte in Weert , Helmond of Den Bosch ? Ook dan kun je Student Movers inschakelen!

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Prijs berekenen
Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers