I.v.m. vakantie is ons kantoor gesloten vanaf 22 Juli t/m 13 Augustus.

Beoordelingen

Met trots helpen we elke dag mensen met hun verhuizing. We horen dan ook graag hoe onze klanten de service van Student Movers ervaren.

Klanten geven ons een 9.3/10 uit 680 klantbeoordelingen.

Saygin Sarioglu
donderdag 11 juli 2024

"Amazing experience"

Mireille
zaterdag 6 juli 2024

"Je kunt een gratis offerte laten opstellen en dan zal je meteen zien dat dit bedrijf een stuk goedkoper de verhuizing kan regelen dan vele andere bedrijven. De dienstverlening is echter hetzelfde. De jongens waren mooi op tijd en werkte hard door. Omdat het iets minder werk was werd de uitiendelige factuur ook minder, hartstikke fijn! Ik heb lang getwijfeld of ik de meubels zou laten verhuizen, ben heel blij dat ik dit door studentmovers heb laten doen!"

Aditi
vrijdag 28 juni 2024

"We had a very good experience moving with student movers. The customer service is great and they organised a well planned move. The highlight was the pricing for us. They are quite reasonable and fair."

Bianca
dinsdag 2 juli 2024

"Verhuizers kwamen met 3 personen ivm een niet-demontabel zware grote kast, massief eiken met afmeting van 250 cm. Meubelbedrijf kwam destijds met 4 sterke mannen. Student Movers hebben echt een zware, goede prestatie geleverd om al mijn meubels en spullen feilloos te verhuizen. Hard gewerkt en in 3 uren tijd incl reistijd van 45 minuten. Precies volgens de offerte. Een echte aanbeveling!"

Heijligers
woensdag 26 juni 2024

"Fijn verhuisbedrijf"

Sabine
zondag 16 juni 2024

"Super snelle en duidelijke communicatie. Overzichtelijke online omgeving waar je alles in kan vinden en/of bestellen. Heel blij ook met de mogelijkheid om dozen te huren. Tijdens de verhuizing voorzichtig om gegaan met alle spullen, en ook dat ging heel erg snel."

Klooster Terhaghe
donderdag 13 juni 2024

"Zeer klantvriendelijk! Medewerkers verleenden full-service! Heldere afspraken over logistiek en kosten (die heel acceptabel waren). De verhuizing verliep vlot en keurig. Kortom heel tevreden en een aanbeveling voor elke toekomstige klant."

Sandra
woensdag 12 juni 2024

"Snel, effectief en vriendelijk geholpen"

mvdengel63@gmail.com
donderdag 30 mei 2024

"Prima!"

Bekijk meer reviews

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Bekijk verhuisopties

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
680 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers