Beoordelingen

Met trots helpen we elke dag mensen met hun verhuizing. We horen dan ook graag hoe onze klanten de service van Student Movers ervaren.

Klanten geven ons een 9.3/10 uit 639 klantbeoordelingen.

Anna
vrijdag 6 oktober 2023

"Very efficient and friendly, I can definitely recommend Student Movers! If I had to move again, I would contact them first for sure :)"

Peter de Vaal
vrijdag 6 oktober 2023

"De hele verhuizing van begin tot het einde was top. Professioneel, vriendelijk, snel, secuur en duidelijk."

Siva
donderdag 28 september 2023

"Really good / friendly guys"

Peggy
donderdag 28 september 2023

"Gezellige, behulpzame, meedenkende en hardwerkende mannen"

Marian Groot
zaterdag 16 september 2023

"Ik zou het iedereen aanbevelen, de verhuizing verliep vlot."

Pal
donderdag 21 september 2023

"Very good experience with them. Their price was good compared to the market, people doing the move were very professional and quick. (Planning was spot on, quote was for 6,5 hours and that’s exactly how long it took them). Fully recommend them."

Wolfs
maandag 4 september 2023

"Snelle reactie op aanvraag offerte. Super aardige jongens. Snel overgehuisd. Helaas achteraf wel wat kleine beschadigingen ontdekt."

Ben Schmitz
maandag 28 augustus 2023

"De verhuizing verliep super en de contacten zijn top"

Florien
woensdag 30 augustus 2023

"Soepel en vlot verhuisd. Vriendelijk personeel, al met al een prettige ervaring."

Bekijk meer reviews

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Bekijk verhuisopties

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Mail info@studentmovers.nl

Klanten geven ons een 9.3/10 uit 639 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2023 Student Movers