Tijdelijke opslagruimte Helmond bij verhuizing

Tijdelijk opslagruimte huren in Helmond? Dat is hartstikke handig als je gaat verhuizen! Student Movers maakt het nog makkelijker: we halen je spullen op in je oude huis, bewaren ze veilig in onze loods en brengen ze daarna naar je nieuwe huis. Zo regelen wij je compleet verzorgde inboedelopslag in Helmond. Je spullen staan uiteraard schoon, droog en veilig en zijn verzekerd tot € 23.000. Onze service is volledig flexibel: je bepaalt zelf hoe lang je spullen blijven staan. De ideale tijdelijke opslagruimte bij verhuizing!

Opslagruimte Helmond
Je verhuizing geregeld binnen 5 minuten? Prijs berekenen

Goedkope opslagruimte huren in Helmond

Geef jezelf meer tijd om je nieuwe huis in orde te maken met tijdelijke inboedelopslag bij verhuizing. Bij Student Movers nemen we een hoop werk uit handen: we halen je spullen op en brengen ze daarna weer naar je nieuwe huis. Onze inboedelopslag in Helmond is goedkoper dan de meeste opslagruimtes. Dat hebben we te danken aan onze energieke studenten en slimme tech. Zo werken we een stuk efficiënter! Ook hoef je geen verhuisdekens te huren, want deze brengen we gratis mee.

  • Tijdelijke opslag in Helmond bij verhuizing
  • Splinternieuwe opslagruimte met duurzaam klimaatsysteem en camerabewaking
  • Je bepaalt zelf de looptijd - de eerste 2 maanden zijn gratis!
  • Goede service: wij halen je spullen op en brengen ze weer terug
  • We (de)monteren je meubels

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Helmond ? Wij helpen je ook graag met verhuizen!

De kracht van Helmonds studententeam

Bij Student Movers staan sterke en enthousiaste studenten voor je klaar. Zij maken een opslagruimte huren in Helmond heel gemakkelijk, want ze komen de spullen ophalen. Ze combineren spierkracht met flexibiliteit, sociale vaardigheden en een hbo- of wo-studieniveau. Helpen met verhuizen is voor hen een zeer welkome afwisseling van studeren. Je kunt merken dat ze het graag doen! Onze medewerkers brengen jouw meubels met zorg naar onze opslagruimte in Helmond, zodat jij geheel stressvrij kunt verhuizen.

Opslagruimte huren in Helmond inclusief verhuismaterialen

Wij gaan verder dan alleen verhuizen. We hebben altijd professionele tools en materialen bij ons voor een snelle en veilige verplaatsing. In onze verhuiswagen vind je bijvoorbeeld verhuisdekens, rolcontainers, spanbanden, elastieken, meubelhondjes, een multi trolley, gereedschap en een accuboormachine. Met deze uitrusting verhuizen we jouw spullen gemakkelijk en snel naar onze opslagruimte in Helmond. Efficiëntie ten top - en daar besparen we geld mee!

Gratis verhuisdozen bij verhuizingen vanaf 750,-

Kost je verhuizing 750 euro, dan ontvang je van ons gratis verhuisdozen, boekendozen, een rol noppenfolie en een pak inpakpapier. Is je verhuizing goedkoper, dan kun je deze materialen bij ons huren of kopen tegen zeer scherpe prijzen. Wil je onze opslagruimte huren in Helmond, dan kun je ook speciale verhuisdozen huren:

  •  Garderobedozen voor je hangende kleding
  •  Barreldozen voor vazen, lampen en beelden
  •  Schilderijdozen voor kunstwerken en spiegels

Volledig verzekerd opslagruimte huren in Helmond

Tijdens een verhuizing met Student Movers is je inboedel volledig verzekerd tot €23.000,- zonder eigen risico. Kies je voor onze opslagservice, dan zijn je meubels tevens beschermd door een speciale opslagverzekering. Onze opslagruimte in Helmond biedt deze dekking zonder extra kosten. Het is volledig inbegrepen in onze prijs, terwijl je er bij andere bedrijven vaak veel extra voor betaalt. Kies dus slim en ga voor zekerheid én gemak met Student Movers.

Maak gebruik van onze handige verhuislift

Onze elektrische verhuislift biedt uitkomst voor het verplaatsen van grote objecten vanuit een appartement zonder lift, tot aan de 5e verdieping. Deze service kost slechts 250 euro extra, maar bespaart een hoop tijd en daarmee ook geld. Houd er rekening mee dat de verhuislift exclusief beschikbaar is voor onze eigen klanten. We verhuren de lift dus niet los. Wil je onze opslagruimte huren in Helmond? Dan zetten wij onze verhuislift graag in om jou tijd en kosten te besparen!

Offerte aanvragen

De prijs van inboedelopslag in Helmond is afhankelijk van de ruimte die je nodig heeft. Vul via onze website een paar simpele gegevens in en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte in je mailbox! Bij Student Movers betaal je per week en bepaal je zelf de looptijd - ook als de einddatum nog niet bekend is.

Zoek je een opslagruimte in Eindhoven of Weert ? Ook dan helpen we graag!

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Prijs berekenen
Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers