Samen verhuizen

Betaalbaar verhuizen als een pro.
Wij verhuizen de zware meubels, jij de lichte spullen
We (de)monteren je meubels
Gratis verhuisdozen
Verhuisdozen gratis bezorgd
Huisbezoek vooraf
Niet inbegrepen: verhuislift, kunst verhuizen, lampen ophangen
vanaf 500,-
Volledig verzekerd
Klanten geven ons een 9.3/10

Samen verhuizen? Wij de zwarte meubels, jij het lichte werk

Wil je stressvrij én betaalbaar verhuizen? Dan is samen verhuizen echt iets voor jou. Laat ons een handje helpen en je verhuizing wordt een fluitje van een cent. Wij (de)monteren en tillen de grote meubels en jij focust op de dozen en losse spullen. Trommel gerust een extra vriend of familielid op om mee te helpen, want vele handen maken licht werk. Samen zetten we de spullen in je nieuwe huis direct op de juiste plek. Je verhuizing is zo gepiept en omdat je zelf meehelpt blijven de kosten laag!

 

Wij regelen alles wat we nodig hebben om jouw spullen veilig te verhuizen. Voor het inpakken van de spullen, huur of koop je verhuisdozen, noppenfolie en andere materialen voordelig in onze webshop. We bezorgen ze gratis!

Goedkoop

Die fantastische prijs hebben we te danken aan onze energieke studenten én onze slimme tech. Deze efficiënte manier van werken maakt ons zeer betaalbaar.

Betrouwbaar

Student Movers is sinds 2009 een begrip. Na tienduizenden verhuizingen weten we heel goed wat we doen. Bovendien zijn je meubels bij ons verzekerd tot € 23.000,- met een eigen risico € 0!

Flexibel & snel

Wij zitten boordevol energie en we houden van duidelijkheid. Vul via onze website in wat we voor je kunnen doen en je ziet direct de prijs. We verhuizen ook buiten kantooruren.

Over Student Movers

Student Movers helpt vele tevreden klanten met verhuizen sinds 2009. Het idee van een ondernemende student is uitgegroeid tot een betaalbaar en professioneel verhuisbedrijf met vele mogelijkheden. Bij Student Movers hebben we alles geautomatiseerd, waardoor we veel efficiënter werken dan de meeste verhuisbedrijven. We besparen veel tijd en geld met onze slimme tech. Onze enthousiaste studenten hebben zo alle energie om jouw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Dat doen ze elke dag met veel plezier!

Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Samen verhuizen regelen

Vul op de website in hoe jouw verhuizing eruit ziet en je ontvangt direct een goede prijsindicatie. Dit kost je 1 minuutje en is geheel gratis en vrijblijvend.

Prijs berekenen

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
680 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers