I.v.m. vakantie is ons kantoor gesloten vanaf 22 Juli t/m 13 Augustus.

Verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuisbedrijf in Eindhoven inschakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuizen je spullen veilig, snel en goedkoop. Als je wil, nemen we de complete verhuizing uit handen. Liever zelf de dozen en persoonlijke spullen verhuizen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de grote meubels? Dan doen we alleen het zware werk! Jij bepaalt hoe ver wij gaan. Zo regelen we voor ieder budget een fijne verhuizing.

Je inboedel tijdelijk opslaan tijdens de verhuizing? Wij regelen graag je inboedelopslag in Eindhoven.

Verhuisbedrijf Eindhoven
Je verhuizing geregeld binnen 5 minuten? Prijs berekenen

Goedkoop verhuisbedrijf Eindhoven

Een goede verhuisservice in Eindhoven hoeft helemaal niet veel te kosten. Dankzij onze energieke studenten en slimme tech werken wij zeer efficiënt. Zo besparen we een hoop tijd en geld voor onze klanten. Op die manier zijn wij een uitstekend én goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven. Aan deze 3 beloftes kun je ons houden:

Goedkoop verhuizen. Wij zijn tot wel 40% goedkoper dan Erkende verhuisbedrijven.
Snel verhuizen. Onze studenten zitten boordevol energie! Ook in het weekend.
Verhuizen zonder zorgen. Wij weten wat we doen en je meubels zijn volledig verzekerd.

Ons verhuisbedrijf in Eindhoven is ook actief in de regio. Zoek je een verhuisbedrijf in Helmond, Den Bosch of Tilburg? Ook dan helpen wij je graag!

Voordelen van verhuizen met studenten

Bij ons verhuisbedrijf in Eindhoven werken sterke en energieke studenten. Zij hebben een flexibele houding, zijn sociaal én enthousiast. Want helpen met verhuizen is voor hen een welkome afwisseling van constant met hun neus in de boeken zitten. De meesten studeren op hbo- of wo-niveau. Je profiteert dus niet alleen van hun spierkracht maar ook van een goed stel hersens. Zo verloopt jouw verhuizing altijd soepel en zonder stress.

Ons verhuisbedrijf in Eindhoven regelt verhuismaterialen

Bij Student Movers bieden we veel meer dan een helpende hand. Ons verhuisbedrijf in Eindhoven heeft professionele tools en spullen die jouw verhuizing gemakkelijk maken. In onze verhuiswagen vind je verhuisdekens, meubelhondjes, rolcontainers, spanbanden, elastieken en een multitrolley, gereedschapskist en accuboor. Zo kunnen we je meubels veilig, snel en goedkoop verhuizen in Eindhoven. Kies je voor Student Movers, dan werk je samen met een goed én goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven.

Gratis verhuisdozen vanaf 750,-

Vanaf 750 euro krijg je gratis verhuisdozen, boekendozen, een pak inpakpapier en een rol noppenfolie van ons. Is je verhuizing goedkoper, dan kun je deze tegen scherpe prijzen lenen of kopen. Om specifieke spullen veilig te verplaatsen heeft ons verhuisbedrijf in Eindhoven ook speciale dozen te huur:

  • Schilderijdozen, voor schilderijen en spiegels
  • Barreldozen, voor vazen, lampen en beelden
  • Garderobedozen, voor hangende chique kleding

Verzekerd zonder eigen risico

Bij Student Movers zijn je spullen volledig verzekerd tot een bedrag van € 23.000,-. Geniet dus zonder zorgen van onze verhuisservice, zonder eigen risico. Maak je gebruik van onze inboedelopslag? Ook dan zijn je meubels verzekerd met een speciale opslagverzekering. Dit is uniek, want bij self storage betaal je hier flink extra voor. Bij ons is dit volledig bij de prijs inbegrepen! Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Seniorenverhuizing in Eindhoven

Ook voor seniorenverhuizingen kun je op ons rekenen. Ons verhuisbedrijf in Eindhoven heeft veel ervaring met het verhuizen van senioren. We koesteren herinneringen, scheppen orde in de chaos en zorgen altijd voor een rustige en soepele verhuizing. Onze slimme en sociale studenten bieden graag een luisterend oor en zorgen altijd voor een respectvolle en prettige sfeer. Met Student Movers wordt een seniorenverhuizing compleet stressvrij!

Verhuisbedrijf in Eindhoven met verhuislift

Bij Student Movers hebben we een handige elektrische verhuislift. Hiermee kunnen we grote objecten verhuizen en gemakkelijk spullen verplaatsen vanuit een appartement zonder lift. Onze verhuislift reikt tot maximaal de 5e verdieping. De toeslag van 250 euro verdien je snel terug, want we besparen veel tijd. Let op! We zetten de verhuislift alleen in bij een complete verhuizing of alleen de grote meubels verhuizen. Ons verhuisbedrijf in Eindhoven gebruikt de lift alleen voor eigen klanten, je kunt de lift dus niet ‘los’ huren bij ons.

Naar de milieustraat brengen

Ga je verhuizen in Eindhoven, dan kunnen wij je oude meubels naar de milieustraat brengen. Kies deze extra optie online bij het boeken van ons verhuisbedrijf in Eindhoven. Als alles goed gesorteerd is, kunnen wij de spullen vaak gratis storten bij de lokale milieustraat. Hiervoor hebben we je milieupas nodig. Kan dit niet, dan is er een alternatief in Veldhoven waar we kunnen storten. Dit kost 28 cent per kg restafval, 12 cent voor hout en 37 euro voor matrassen of koelkasten. Tip: laat eerst de kringloopwinkel langskomen om de goede meubels op te halen. Daarna doen wij de rest.

Offerte aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor verhuizen in Eindhoven? Dat doe je simpel en snel online. Kies een verhuisoptie die bij je past en vul je gegevens in. Dit kost je slechts 1 minuut en je ontvangt de offerte direct in je mailbox.

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Prijs berekenen
Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
680 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers