Tijdelijke opslagruimte Weert bij verhuizing

Tijdelijk opslagruimte in Weert? Student Movers maakt je verhuizing een stuk gemakkelijker. We halen je spullen op, slaan ze veilig op in onze loods en brengen ze daarna weer terug. Je betaalt per week en bepaalt zelf hoe lang je spullen opgeslagen blijven. Zo regelen wij je compleet verzorgde inboedelopslag in Weert. Je spullen staan uiteraard schoon, droog en veilig en zijn verzekerd tot € 23.000. De ideale tijdelijke opslagruimte bij verhuizing!

Opslagruimte Weert
Je verhuizing geregeld binnen 5 minuten? Prijs berekenen

Goedkope opslagruimte huren in Weert

Tijdelijke inboedelopslag bij verhuizing geeft je meer tijd om rustig je nieuwe huis in orde te maken. Bij Student Movers maken we het gemakkelijk. Wij halen je spullen op in je oude huis en brengen ze naar je nieuwe huis zodra je huis er klaar voor is. Onze inboedelopslag in Weert is zelfs een stuk goedkoper dan de meeste opslagruimtes. Dat hebben we te danken aan onze efficiënte manier van werken met energieke studenten en slimme tech. Je hoeft ook geen verhuisdekens te huren, want die brengen we gratis mee.

  • Tijdelijke opslag in Weert bij verhuizing
  • Eerste 2 maanden zijn gratis!
  • Compleet nieuwe loods met duurzaam klimaatsysteem en camerabewaking
  • Je betaalt per maand en bepaalt zelf de looptijd
  • Inclusief transport: wij halen je spullen op en brengen ze weer terug
  • We (de)monteren je meubels

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Weert ? Wij helpen je ook graag met verhuizen!

Waarom verhuizen met studenten?

Bij Student Movers kun je vertrouwen op onze krachtige en intelligente studenten. Zij maken een opslagruimte huren in Weert heel gemakkelijk. De meesten volgen een hbo- of wo-opleiding. Ze bieden dus niet alleen fysieke kracht, maar ook een heel goed denkvermogen. Onze studenten zijn flexibel, sociaal en krijgen energie van verhuizen. Voor hen is dit een welkome afwisseling van in de schoolbanken zitten. Wij plaatsen je meubels met veel plezier en precisie in onze opslagruimte in Weert. Zo ben je zeker van een stressvrije verhuizing!

Opslagruimte in Weert inclusief verhuismaterialen

Bij Student Movers kun je meer verwachten dan alleen een opslagruimte huren in Weert. Wij komen je spullen ophalen. Om je meubels snel en veilig te verplaatsen, nemen we handige en professionele verhuismaterialen mee. Onze verhuiswagens zijn gevuld met fijne spullen zoals verhuisdekens, rolcontainers, spanbanden, elastieken, meubelhondjes, een multi trolley, gereedschap en een accuboormachine. Met deze handige hulpmiddelen brengen we jouw meubels snel en veilig naar onze opslag in Weert, allemaal inbegrepen in de prijs!

Gratis verhuisdozen vanaf 750,-

Verhuisdozen, boekendozen, inpakpapier en noppenfolie zorgen ervoor dat jouw spullen veilig verplaatst worden. Daarom krijg je ze gratis bij ons, als je verhuizing minimaal 750 euro kost. Bij een verhuizing die goedkoper is, kun je de spullen heel voordelig kopen of huren. Onze opslagruimte in Weert heeft ook speciale verhuisdozen te huur, zoals:

  •  Garderobedozen voor kreukvrij transport van hangende kleding
  •  Barreldozen voor breekbare spullen zoals vazen, lampen en beelden
  •  Schilderijdozen voor veilig vervoer van geschilderde kunstwerken en spiegels

Volledig verzekerd opslagruimte huren in Weert

Bij Student Movers maak je standaard gebruik van onze unieke opslagverzekering. Je inboedel is gedekt tot € 23.000,- zonder eigen risico! Deze dekking is standaard inbegrepen in de prijs als je een opslagruimte huurt in Weert. Dit is vrij uniek, aangezien de meeste opslagruimtes extra kosten in rekening brengen voor verzekeringen. Neem geen risico en kies voor de optimale service en zekerheid van Student Movers.

Onze verhuislift bespaart tijd en geld

Met onze elektrische verhuislift kunnen we moeiteloos grote objecten snel en veilig verplaatsen, zelfs vanuit een appartement zonder lift. Onze lift reikt tot maximaal de 5e verdieping. Het gebruik van onze verhuislift kost slechts 250 euro en bespaart veel tijd - en daarmee ook geld. Let op: de lift is exclusief beschikbaar voor ons eigen team en kan niet afzonderlijk worden gehuurd. Kies je ervoor onze opslagruimte te huren in Weert, dan zetten we de verhuislift graag in om jouw kostbare tijd en geld te besparen.

Offerte aanvragen

Voor onze inboedelopslag in Weert betaal je per week. Wat de kosten zijn, is afhankelijk van het aantal meubels dat je wil opslaan. Vul je gegevens in via onze website en bereken de prijs simpel en snel. Je ontvangt direct een vrijblijvende offerte in je mailbox!

Zoek je een opslagruimte in Eindhoven of Helmond ? Ook dan helpt Student Movers je graag!

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Prijs berekenen
Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers