Verhuisbedrijf Helmond

Verhuisbedrijf in Helmond inhuren? Dan ben je aan het juiste adres! StudentMovers is expert in verhuizen en verhuist je spullen veilig, snel én goedkoop. Bij ons bepaal jij precies wat we doen. Wil je je complete verhuizing uit handen geven? Wij regelen het voor je! Liever zelf de kleine spullen verhuizen en het zware werk aan ons overlaten? Dan verhuizen we alleen de grote meubels. Op die manier regelen we voor iedereen budget een fijne verhuizing.

Tijdelijk je meubels opslaan tijdens het verhuizen? Wij helpen je graag met inboedelopslag in Helmond.

Verhuisbedrijf Helmond
Je verhuizing geregeld binnen 5 minuten? Prijs berekenen

Goedkoop verhuisbedrijf Helmond

Verhuizen in Helmond hoeft niet veel te kosten. Bij Student Movers werken we met een unieke formule die onze klanten tijd én geld bespaard. Dankzij onze energieke studenten en slimme tech werken we een stuk sneller en efficiënter dan andere verhuisbedrijven. Dit maakt ons een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf in Helmond. Met vele jaren ervaring doen we je deze beloftes:

  • Goedkoop verhuizen. Wij zijn tot wel 40% goedkoper dan Erkende verhuisbedrijven.
  • Snel verhuizen. Onze studenten zitten boordevol energie! Ook in het weekend.
  • Verhuizen zonder zorgen. Wij weten wat we doen en je meubels zijn volledig verzekerd.

Onze verhuisservice in Helmond werkt ook in omliggende dorpen en steden. Zoek je een verhuisbedrijf in Eindhoven of Weert ? Neem gerust contact op!

Slim verhuizen in Helmond met studenten

Bij ons verhuisbedrijf in Helmond vind je sterke en energieke studenten. Met hun flexibele, sociale en enthousiaste aanpak zorgen ze dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt. Ze studeren bijna allemaal op hbo- of wo-niveau, dus je profiteert niet alleen van hun spierkracht maar ook van een goed stel hersens. Verhuizen is voor hen een welkome afwisseling van studeren. Zo verloopt jouw verhuizing altijd stressvrij en efficiënt. Kies je voor Student Movers, dan werk je samen met een goed én goedkoop verhuisbedrijf in Helmond.

Verhuismaterialen regelen wij

Bij Student Movers bieden we meer dan alleen hulp. Ons verhuisbedrijf in Helmond heeft allerlei professionele tools en materialen om je verhuizing eenvoudiger te maken. In onze verhuiswagen vind je een multi trolley, gereedschapskist, accuboor, verhuisdekens, meubelhondjes, rolcontainers, spanbanden en elastieken. Hiermee verplaatsen we je meubels snel, veilig en voordelig naar de nieuwe bestemming. Kies voor Student Movers en je maakt gratis gebruik van onze professionele verhuismaterialen. Wij zijn dus niet alleen een goedkoop verhuisbedrijf in Helmond, bij ons krijg je ook nog eens de beste service!

Gratis verhuisdozen vanaf 750,-

Bij verhuizingen vanaf 750 euro ontvang je gratis verhuisdozen, boekendozen, inpakpapier (een heel pak) en een rol noppenfolie. Kost het verhuizen in Helmond minder, dan kun je deze spullen voordelig huren of kopen bij ons. Ook verhuurt ons verhuisbedrijf in Helmond speciale verhuisdozen om het verplaatsen van specifieke spullen gemakkelijker te maken:

  • Schilderijdozen: voor spiegels en schilderijen
  • Barreldozen: ideaal voor vazen, lampen en beelden
  • Garderobedozen: voor het kreukvrij verplaatsen van hangende chique kleding.

Zorgeloos verzekerd bij ons verhuisbedrijf in Helmond

Bij Student Movers zijn je spullen verzekerd tot € 23.000,- zonder eigen risico. Ons verhuisbedrijf in Den Bosch biedt deze zekerheid zonder extra kosten. Kies je voor onze inboedelopslag, dan zijn je meubels ook gedekt door een speciale opslagverzekering. Dat is uniek, want elders betaal je hiervoor vaak extra. Bij Student Movers is het gewoon inbegrepen in de prijs! Zoals het hoort.

Seniorenverhuizing met zorg en expertise

Ons verhuisbedrijf in Helmond doet ook seniorenverhuizingen. We hebben al veel ervaring met het verhuizen van senioren. We scheppen orde in de chaos, koesteren fijne herinneringen en bieden graag een luisterend oor. Zo zorgen onze slimme en sociale studenten altijd voor een rustige en soepele verhuizing met een respectvolle en prettige sfeer. Voor een stressvrije verhuizing ben je bij Student Movers dus aan het juiste adres!

Ons verhuisbedrijf in Helmond heeft een handige verhuislift

De elektrische verhuislift van Student Movers is heel handig bij het verplaatsen van grote objecten vanuit een appartement zonder lift. Onze verhuislift is inzetbaar tot de 5 verdieping en kosten 250 euro. Let op: we gebruiken de verhuislift alleen voor complete verhuizingen of voor het verplaatsen van grote meubels. Wij gebruiken de lift zelf om te verhuizen in Helmond, dus je kan de lift niet huren om zelf te verhuizen. Kies je voor ons verhuisbedrijf in Helmond, dan nemen we de lift graag mee om tijd en geld te besparen!

Naar de milieustraat brengen

Tijdens het verhuizen in Helmond bieden wij de optie om je oude meubels naar de milieustraat te brengen. Voeg deze service eenvoudig toe tijdens het boeken van onze verhuisservice. Als alles goed gesorteerd is, kunnen we de spullen vaak gratis afvoeren naar de lokale milieustraat. We hebben hiervoor je milieupas nodig. Is dit niet mogelijk, dan hebben we een alternatief in Veldhoven waar we kunnen storten. De kosten zijn 28 cent per kilogram voor restafval, 12 cent voor hout en 37 euro voor matrassen of koelkasten. We raden aan om eerst de kringloopwinkel te laten komen voor bruikbare meubels. Wij regelen daarna de rest voor je.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van ons verhuisbedrijf in Helmond? Vraag dan gratis een offerte aan via de website. Kies je verhuisoptie en vul je gegevens in. Je ontvangt de vrijblijvende offerte dan binnen 1 minuut in je mailbox.

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Prijs berekenen
Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
670 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers