Kosten

Kosten

Hoe kan ik besparen op de verhuisprijs?

Je kunt besparen op de verhuiskosten door zelf mee te helpen (alleen bij complete verhuizing). Hoe meer mensen jij meebrengt om te helpen, hoe hoger de korting. Andere tips:

1) verhuizen op een doordeweekse dag of in het begin van de maand is goedkoper dan in het weekend 2) verhuis van tevoren zelf alvast de kwetsbare spullen zoals; planten, schilderijen, vazen en/of electronica 3) volg onze instructies en tips voor de voorbereiding goed op

In alle gevallen geldt: hoe sneller we klaar zijn, hoe lager de kosten!

Hoeveel kost een verhuizing?

De kosten van je verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de inboedel, de afstand tussen je oude en je nieuwe woning en de keuze of je de meubels door ons wil laten (de)monteren.

Geld er een weekend toeslag?

In de weekenden ontvangen onze medewerkers een toeslag. Hierdoor zijn onze verhuizingen op zaterdag 20% en op zondag 40% duurder dan op een doordeweekse dag.

Wat is jullie uurtarief?
Wij hebben geen "vast" tarief omdat we met dynamisch tarieven werken. Deze zijn afhankelijk van de dag (week, zaterdag of zondag) of in welke periode van de maand je verhuisd. Wanneer het rustiger is betaal je een lager tarief dan wanneer het druk is.
 
Als basis tarief moet je +/- € 100,- per uur incl. BTW rekenen voor 2 verhuizers + verhuiswagen.
 

 

Wat is de minimale verhuisprijs?

De minimale verhuisprijs op een doordeweekse dag is € 300,-  exclusief verzekering en voorrijkosten. Hiervoor ontvang je 2 verhuizers + 20m3 verhuiswagen voor 3 uur. Deze minimum afname is een wettelijke verplichting. Medewerkers dienen per shift minimaal 3 uur loon betaald te krijgen. In het weekend rekenen wij een toeslag van 20% op zaterdag en resp. 40% op zondag.

Meer informatie

Nog meer informatie nodig? Andere categorieën vind je hier:

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers