Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Samen verhuizen in Weert

Voor iedereen die op het punt staat alleen te verhuizen, maar dit eigenlijk een te zware taak vindt, heeft Studentmovers de oplossing. Wij bieden de optie om samen te verhuizen, waardoor je nog voordeliger naar je nieuwe adres gaat. Wij bieden een voordelig tarief wat met samen verhuizen nog eens door de helft gaat, goedkoper wordt het niet!
 • Samen verhuizen is voordelig
  Snel, soepel, samen verhuizen. Dat is hierbij het uitgangspunt van Studentmovers. Wij regelen de gehele organisatie van het samen verhuizen en je betaalt hier 50% minder voor. Een nog scherpere prijs voor dezelfde nauwkeurigheid en kwaliteit.
 • Professionele hulpmiddelen inbegrepen
  Onze verhuizers zijn getraind op het zo secuur en snel mogelijk inladen van de verhuiswagen. Hierdoor hoef je maar één keer te rijden, wat voor groot gemak zorgt. Bij Studentmovers huur je al een vrachtwagen van 20 kubieke meter + een verhuizer voor € 45,- per uur. En dit gaat met samen verhuizen nog eens door de helft!
 • Heldere prijsafspraak
  Doordat wij met een team van studenten werken, kunnen wij ook studententarieven rekenen. Hierdoor heb je gegarandeerd een lage prijs en kan echt iedereen met Studentmovers verhuizen. De prijs spreken we van te voren af en staat voor de gehele verhuizing vast. Geen verrassingen, wel zo eerlijk.
 • Flexibele studenten
  Onze verhuizers zijn gemotiveerde, getrainde studenten en zorgen ervoor dat de verhuizing altijd zo soepel mogelijk verloopt. Ons team neemt hun verantwoordelijkheid serieus en levert kwaliteit zonder zorgen. Dit maakt Studentmovers uniek.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Studentmovers doet niet aan onnodige kosten of papierverspilling, maar werken graag met een efficiëntere aanpak. Onze communicatie vindt daarom kosteloos en voornamelijk online plaats. Na de aanmelding gaan wij direct met de organisatie van je verhuizing in Weert aan de slag.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen