Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Samen verhuizen in Venlo

Een verhuizing in je eentje is zelfs voor de sterkste onder ons een zware taak. Daarom biedt Studentmovers Venlo de optie aan om samen te verhuizen. Met z’n tweeën is de organisatie van je verhuizing een stuk makkelijker en Studentmovers zorgt voor de uitvoering en hulpmiddelen. En daarbij bespaar je ook nog eens de helft van alle kosten!
 • Samen verhuizen is voordelig
  Zet de extra zorgen van het alleen verhuizen om in gemak en extra voordelig. Door samen te verhuizen verloopt alles nog soepeler en Studentmovers voorziet je van alle professionele hulpmiddelen.
 • Professionele hulpmiddelen inbegrepen
  Door samen te verhuizen kun je bij Studentmovers de vrachtwagen met een inhoud van 20 kubieke meter + verhuizer voor €45 euro per uur, door twee delen! En geen zorgen over het inladen; al onze studenten zijn ervaren en getraind om de verhuizing vlekkeloos en soepel te laten verlopen. Op en neer rijden is dus niet nodig.
 • Heldere prijsafspraak
  Studentmovers houdt niet van onverwachte prijsverrassingen, behalve als het positieve zijn. Vooraf maken wij dan ook met iedereen een passende prijsafspraak, waar niet vanaf geweken wordt. Zo ga je gerust van A naar B.
 • Flexibele studenten
  Bij Studentmovers word je verhuisd door studenten die de klus klaren voor een lage prijs, maar ook vriendelijk en snel werken. Zij zijn getraind om professioneel en nauwkeurig te werk te gaan, waardoor je zonder zorgen op je nieuwe adres belandt.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Onnodige administratiekosten gaat Studentmovers graag uit de weg en biedt daarom vrijwel alle communicatie online aan. Hierdoor bespaar je tijd en ben je gegarandeerd 40% goedkoper uit dan bij andere verhuisbedrijven.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen