Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Particuliere verhuizing in Venlo

Verhuizen is een hele klus en kan veel zorgen met zich meebrengen. Studentmovers helpt je hier graag bij en neemt al het (zware) werk uit handen. Zo beland je snel, voor een betaalbare prijs en met plezier op je nieuwe adres in Venlo.
 • Organisatie van jouw verhuizing
  Wij streven ernaar om alles binnen een dag te regelen. Vooraf maken wij een strakke planning waar onze verhuizers zich altijd aan houden. Geen extra zorgen dus en altijd op tijd.
 • Flexibele studenten
  Werken met studenten brengt je allerlei voordelen. Onze studenten zijn getrainde verhuizers, flexibel in de omgang en vragen een passend, relatief laag uurtarief. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.
 • Heldere prijsafspraak
  Bij Studentmovers zijn er voor ieder budget mogelijkheden. Wij hebben een breed scala aan opties, om met iedereen voor een passende prijs op pad te gaan.
 • Professionele hulpmiddelen
  Ook grote en zware verhuismeubelen gaan met gemak bij ons de wagen in. Door ons professionele gereedschap, zoals takelliften en grote wagens, kunnen wij iedere verhuizing regelen. Ook hebben wij verhuisdozen, dekens en een inpakservice waar je gebruik van kunt maken.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Zelfs de organisatie van je verhuizing in Venlo nemen we graag van je over. Door online je verhuiswensen en -gegevens in te vullen maken wij een planning die geheel op jou is afgestemd. Na het invullen kun je rustig achterover leunen en Studentmovers het werk laten doen.
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen