Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Utrecht

Wij van Studentmovers begrijpen dat je zo snel mogelijk je nieuwe studentenkamer in Utrecht wil betreden. Daarom bieden wij een verhuizing aan die zo snel mogelijk, maar wel professioneel wordt uitgevoerd. Zodat jij snel kan gaan genieten van je studentenkamer!
 • Binnen één dag van A naar B
  Studentmovers voert iedere verhuizing professioneel en binnen één dag uit. Of het nu gaat om een verhuizing naar een klein kamertje op acht hoog, of vanuit een smal straatje: wij voeren het graag voor je uit. En zorgen er voor dat je georganiseerd je studentenkamer in gaat.
 • Flexibele studenten
  Al onze verhuizers zijn studenten die erop getraind zijn om zo snel mogelijk en professioneel te verhuizen. Door wij werken met studenten kunnen wij ook onze expertise voor een studentenprijsje aanbieden. En dat maakt Studentmovers anders en wel 40% goedkoper dan andere erkende verhuisbedrijven.
 • Heldere prijsafspraak
  Eenmaal het studentenprijsje afgesproken gaat er niets veranderen aan deze prijs. Je weet precies waar je aan toe bent en komt achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Wij vinden het belangrijk dat er helderheid is over de prijsafspraak en nemen het nastreven van beloften erg serieus.
 • Professionele hulpmiddelen
  Geen enkele verhuizing is onmogelijk voor Studentmovers! Dient er getild, gesjouwd en gelift te worden? Ook dat voeren wij graag voor je uit. Daarbij helpen wij graag bij het inpakken en bieden wij verschillende services aan, zoals het bestellen van verhuisdozen en/of –dekens.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Als wij lage tarieven zeggen dan bedoelen wij ook echt laag. Dus kosten voor de administratie of papier hoeven niet gemaakt te worden. Wij bieden al onze communicatie online aan, waardoor het niet alleen kosteloos, maar ook erg flexibel verloopt. Meld je vandaag nog online aan en wij gaan direct voor je aan de slag.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen