Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6550
Vraag uw offerte aan

Seniorenverhuizing in Utrecht

Ook voor een seniorenverhuizing kun je bij Studentmovers terecht. Doordat onze studentverhuizers stuk voor stuk een sociale studie volgen, verhuizen zij iedereen op een professionele en vriendelijke manier. Vertrouwen en orde staan bij een seniorenverhuizing centraal, zodat het naast een betaalbare ook een fijne onderneming wordt.
 • Flexibele verhuizer met luisterend oor
  Wij begrijpen dat het achterlaten van een huis een emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom vindt er vooraf aan de seniorenverhuizing een oriënterend kennismakingsgesprek plaats. Hierin worden de verhuiswensen besproken, zodat de verhuizing zo aangenaam mogelijk verloopt.
 • Organisatie van seniorenverhuizing
  Bij een seniorenverhuizing vinden wij het belangrijk dat er vertrouwen is, om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor wordt vooraf de planning doorgenomen en stellen onze verhuizers de persoon op het gemak wanneer dit nodig is. Al onze verhuizers volgen een sociale studie, waardoor het omgaan met emotionele gebeurtenissen geen probleem is.
 • Van dozen inpakken tot complete verhuizing
  Naast het inladen en verhuizen zorgen onze verhuizers ervoor dat alles om de verhuizing heen ook geregeld wordt. Dit gaat van het helpen inpakken tot aan het inrichten van het huis. Studentmovers vindt het belangrijk dat de persoon zich fijn en vertrouwd voelt in zijn/haar nieuwe onderkomen. En daar zorgen wij graag voor.
 • Professionele verhuismiddelen
  Zelf geen verhuismiddelen? Dan is dit totaal geen probleem. Studentmovers beschikt over alle professionele apparatuur en het gereedschap om iedere verhuizing uit te kunnen voeren. Ook bieden wij services aan zoals het uitpakken, extra verhuisdozen leveren etc.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Het is voor ons een kleine moeite om je seniorenverhuizing in Den Bosch te organiseren, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Vul daarom eenvoudig online jouw verhuisgegevens- en wensen in en laat ons de rest doen.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen