Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Particuliere verhuizing in Utrecht

Denk je dat iedere verhuizing kopzorgen en stress met zich meebrengt? Dan ben je zeker nog nooit verhuisd met Studentmovers. Wij brengen je zonder zorgen naar je nieuwe adres in en rondom Utrecht. En leveren daarbij kwaliteit en vriendelijke verhuizers, voor gegarandeerd de laagste prijs.
 • Organisatie van jouw verhuizing
  Zodra wij een akkoord hebben gekregen op de offerte regelen wij de gehele organisatie van je verhuizing. Hierbij nemen wij graag al het werk uit handen, zodat jij je op andere zaken kan richten, zoals de inrichting en housewarming. Dat is nog eens flexibel verhuizen.
 • Flexibele studenten
  De gehele dag staat in het teken van flexibel verhuizen. En dit doen wij als geen ander met ons vriendelijke, flexibele studententeam. Door samen te werken met studenten kunnen wij je ook voor een studentenprijs verhuizen, terwijl je de kwaliteit krijgt van een professioneel verhuisteam. Wat wil je nog meer?
 • Heldere prijsafspraak
  Bij ons kom je gegarandeerd nooit voor verrassingen te staan. Eenmaal een prijs afgesproken wijken wij hier niet vanaf. En door onze lage tarieven kunnen wij echt voor ieder budget aan de slag. Studentmovers is er voor iedereen!
 • Professionele hulpmiddelen
  Lijkt de verhuizing onmogelijk door al het apparatuur dat er voor nodig is? Ook deze verhuizingen zijn voor Studentmovers geen probleem. Wij beschikken over allerlei professionele hulpmiddelen, zoals takelliften en verhuiswagens die zelfs de zwaarste meubels kunnen verhuizen. Ook extra services kun je bij Studentmovers regelen, zoals bijvoorbeeld verhuisdozen en –dekens.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Wil je goedkoop, snel en professioneel in en rondom Utrecht verhuizen? Twijfel dan niet langer en vul je gegevens online in bij Studentmovers. Zodra wij je verhuiswensen hebben ontvangen, stellen wij direct een offerte voor je op.
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen