Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Rotterdam

Wat wil je nu liever dan direct je studentenkamer betrekken en inrichten, nadat je deze hebt bemachtigd? Inderdaad, helemaal niets! Studentmovers begrijpt dat en zorgt er met een getraind, professioneel verhuisteam voor dat je binnen no time op je nieuwe adres aankomt. En dat voor een echt studentenprijsje!
 • Binnen één dag van A naar B
  Of je nu binnen dezelfde wijk blijft of vier hoog gaat zitten in een nieuwe stad: Studentmovers is de uitkomst voor iedere verhuizing. Door onze nauwkeurige en strakke planning kunnen wij iedere verhuizing binnen één dag uitvoeren. Waardoor je des te sneller kunt gaan genieten van je nieuwe plek.
 • Flexibele studenten
  Onze tarieven kunnen wij zo laag houden doordat wij samen werken met getrainde studentverhuizers. Je krijgt daardoor de professionaliteit van een erkend verhuisbedrijf, maar met een fikse studentenkorting. Zo kunnen wij echt voor ieder budget aan de slag.
 • Heldere prijsafspraak
  Bij Studentmovers kom je niet voor prijsverrassingen te staan. Wij maken vanaf het begin een heldere prijsafspraak en wijken hier niet vanaf. Zo weet je precies waar je aan toe bent en dat maakt verhuizen net wat gemakkelijker.
 • Professionele hulpmiddelen
  Studentmovers beschikt over allerlei professionele apparatuur om een verhuizing optimaal te kunnen uitvoeren. Liften, tillen en zware meubelen verhuizen is voor ons geen probleem. Ook voor hulp bij het inpakken, bestellen van verhuisdozen en extra service kun je bij Studentmovers terecht.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Doordat wij al onze communicatie online aanbieden, brengen wij hier geen kosten voor in rekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is de communicatie altijd snel en flexibel. Voer je verhuisgegevens vandaag nog online in en Studentmovers stelt direct een offerte voor je op.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen