Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Seniorenverhuizing in Rotterdam

Het verhuizen naar een nieuwe plek kan een emotionele gebeurtenis zijn. Daarom heeft Studentmovers een net iets andere aanpak bij een seniorenverhuizing dan normaal. Vertrouwen, rust en overzicht staat hierbij centraal. En door de rustige, vertrouwde aanpak van ons getrainde verhuisteam, wordt de verhuizing net een leuk dagje uit.
 • Flexibele verhuizer met luisterend oor
  Verhuizen kan soms wat chaos veroorzaken. Bij een seniorenverhuizing wordt er alles aan gedaan om dit niet te laten ontstaan en in rust te verhuizen. Onze studenten in het verhuisteam zijn erop getraind om naast het verhuizen ook een luisterend oor te bieden. Zo kan er volledig vertrouwd worden op de verhuizers en dat maakt het vertrek net wat aangenamer.
 • Organisatie van seniorenverhuizing
  De organisatie van de verhuizing wordt geheel gepland en uitgevoerd door Studentmovers. Maar hoe deze planning verloopt wordt open en rustig gecommuniceerd. Zo ontstaat er geen verwarring en kan de verhuizing op basis van vertrouwen uitgevoerd worden.
 • Van dozen inpakken tot complete verhuizing
  Ons verhuisteam helpt maar al te graag bij het uit elkaar halen van meubels, of het in- en uitladen van alle spullen. Onze taak zit er pas op als de nieuwe woning helemaal fijn aanvoelt en dat betekent ook dat wij helpen, waar gewenst, met de inrichting. Alles om de nieuwe woning weer als vertrouwd aan te laten voelen.
 • Professionele verhuismiddelen
  Extra hulpmiddelen huren is bij Studentmovers niet nodig. Wij beschikken over een groot assortiment aan apparatuur waardoor wij echt iedere verhuizing kunnen uitvoeren. Heb je op het laatste moment extra service nodig, zoals hulp bij het inpakken of verhuisdozen bestellen? Ook dat regelen wij graag voor je.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Studentmovers neemt graag al het zware werk en de organisatie voor je uit handen. Na het digitaal ontvangen van je verhuiswensen en -gegevens sturen wij je een offerte toe. En na een passende prijsafspraak te hebben gemaakt, regelen wij direct en met genoegen de organisatie.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen