Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6550
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Roermond

Iedere student wil het liefst zo voordelig en snel mogelijk de nieuwe studentenkamer betrekken. Studentmovers snapt dat en biedt voordelig verhuizen aan met een goede aanpak en snelle service, in en rondom Roermond.
 • Binnen één dag van A naar B
  Of je nu binnen dezelfde wijk blijft of vier hoog gaat zitten in een nieuwe stad: Studentmovers is de uitkomst voor iedere verhuizing. Wij zorgen voor een nauwkeurige planning waar onze verhuizers niet van afwijken. Zo kun je snel en georganiseerd je studentenkamer in.
 • Flexibele studenten
  Studentmovers bestaat uit een team hardwerkende verhuizers, die je met gemak en snel naar je nieuwe adres brengen. Ze draaien hun hand niet om, om grote verhuizingen snel uit te voeren en doordat wij een studententarief hanteren is het ook nog eens voordelig! Wel 40% goedkoper dan bij een erkende verhuizer.
 • Heldere prijsafspraak
  Met Studentmovers weet je precies hoeveel je gaat betalen voordat je op pad gaat. Wij zijn helder in onze prijsafspraak en wijken hier niet vanaf. Door onze lage tarieven kunnen wij voor ieder budget een mogelijkheid bieden.
 • Professionele hulpmiddelen
  Studentmovers beschikt over het juiste gereedschap en hulpmiddelen om alle verhuizingen van A tot Z uit te voeren. Liften, tillen en zware meubelen verhuizen is voor ons geen probleem. Ook voor hulp bij het inpakken, bestellen van verhuisdozen en extra service biedt Studentmovers een uitkomst.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Bij ons kom je niet voor onverwachte kosten te staan, zoals administratiekosten. Wij werken vooral met online communicatie, zodat aanvragen snel en kosteloos verwerkt worden. Vraag nu een offerte aan door je verhuisgegevens online in te voeren en Studentmovers gaat meteen voor je aan de slag.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen