Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Particuliere verhuizing in Roermond

Krijg je bij de gedachte aan een volledige verhuizing al kopzorgen? Studentmovers is ervoor om deze van je weg te nemen! Wij hebben ervaring in het uitvoeren van de juiste aanpak, leveren vriendelijke verhuizers en áltijd kwaliteit. En dit tegen het laagste prijstarief.
 • Organisatie van jouw verhuizing
  Wij brengen iedere verhuizer binnen een dag naar een nieuw adres. Dit komt door onze strakke planning die nauwkeurig wordt opgesteld na je aanvraag. Van deur tot deur met een glimlach, dat is waar wij voor gaan.
 • Flexibele studenten
  Een team van gemotiveerde en getrainde studenten staat altijd voor je klaar! We gaan gedreven en professioneel te werk voor een studententarief, waardoor wij een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.
 • Heldere prijsafspraak
  Door onze scherpe tarieven kunnen wij voor ieder budget aan de slag. Wij maken een offerte op, helemaal afgestemd op jouw mogelijkheden. Zo kan echt iedereen met Studentmovers verhuizen.
 • Professionele hulpmiddelen
  Ook verhuizingen naar liftloze appartementen van zes hoog, of met zeer zware meubels verzorgen wij. Studentmovers beschikt over allerlei professionele middelen, waardoor geen enkele verhuizing een probleem is. Ook leveren we verschillende services, zoals inpakken of het bestellen van verhuisdozen.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Dien snel en eenvoudig je aanvraag online in. Studentmovers gaat dan meteen aan de slag voor je verhuizing binnen en buiten Roermond, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Ons studententeam staat graag voor je klaar!
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen