Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Helmond

Bij een emotionele gebeurtenis zoals een verhuizing, is het fijn als je het lastige regelwerk uit handen kunt geven. Voor een betaalbare prijs biedt Studentmovers een soepele en zorgvuldige aanpak, waarbij je zo min mogelijk last ondervindt van de verhuizing.
 • Organisatie van seniorenverhuizing
  Studentmovers zorgt voor een strakke tijdsindeling, zodat onze werknemers volgens planning kunnen laden en lossen. Middels deze aanpak regelen wij jouw verhuizing in Helmond binnen een dag.
 • Van dozen inpakken tot complete verhuizing
  Studentmovers doet meer dan alleen verhuizen. Wij helpen je graag bij het woonklaar maken van je nieuwe thuis of het ordenen van de oude thuissituatie. Moeten de dozen ook nog ingepakt worden en alle kasten gedemonteerd? Geen probleem. Ook dat nemen we graag van je over.
 • Flexibele verhuizer met luisterend oor
  De hectiek dat bij een verhuizing komt kijken is voor veel senioren vaak niet te overzien. Wij begrijpen dat en daarom nemen wij graag van te voren alle tijd om de verhuizing met je door te spreken. Onze enthousiaste en ervaren verhuizers volgen allemaal een sociale opleiding en zorgen voor een comfortabele verhuissfeer.
 • Professionele verhuismiddelen
  Naast verhuisdozen, dekens en een inpakservice, kun je ook bij ons terecht voor professionele hulpmiddelen zoals verhuiswagens en takelliften. Studentmovers zorgt ervoor dat al je meubels moeiteloos en schadevrij naar je nieuwe plek worden gebracht.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Studentmovers denkt graag vrijblijvend mee in het plannen en uitvoeren van je seniorenverhuizing in Helmond. Vul eenvoudig online jouw verhuisgegevens en –wensen in en wij nemen graag contact met je op.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen