Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Samen verhuizen in Helmond

Het optrommelen van extra handjes, het huren van een verhuiswagen en het verplaatsen van je gehele inboedel; verhuizen is een zware klus. Bespaar veel tijd en energie en laat Studentmovers die klus voor je klaren. Door onze professionele hulpmiddelen verloopt je verhuizing in Den Bosch soepel en snel. En dat gegarandeerd 40% goedkoper dan bij andere erkende verhuisbedrijven.
 • Samen verhuizen is voordelig
  Samen staan – en zijn – we sterk. Jij neemt het voortouw en wij ondersteunen middels onze mankracht en professionele hulpmiddelen, waardoor we samen de verhuizing vlug en vlot laten verlopen.
 • Flexibele studenten
  De naam zegt het al; bij Studentmovers werken we met studenten die gemotiveerd en ervaren te werk gaan. Hierdoor kunnen wij de kosten zo laag mogelijk voor je houden, zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Professionele hulpmiddelen inbegrepen
  Voor slechts €45,- per uur huur je bij Studentmovers een vrachtwagen (inhoud 20m²) en een verhuizer. Door de efficiënte inlaadtechnieken van onze verhuizers, rijden we slechts één keer van A naar B om jouw spullen af te leveren. Lekker goedkoop dus!
 • Heldere prijsafspraak
  Studentmovers vindt het belangrijk dat je voor elk budget gebruik kunt maken van onze diensten. Onze scherpe tarieven bespreken we graag vooraf met je.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Een verhuizing in Helmond door Studentmovers is met een druk op de knop eenvoudig te regelen. Omdat onze communicatie voornamelijk online plaats vindt, betaal jij geen dure overheadkosten. Aarzel niet en vraag hieronder gratis een offerte aan.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen