Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Amsterdam

Zo moeilijk als het vinden van een kamer in Amsterdam is, zo makkelijk verhuizen wij je naar deze nieuwe kamer! Studentmovers biedt voor ieder budget een passende verhuizing aan en daarom hebben vele studenten al voor Studentmovers gekozen.
 • Binnen één dag van A naar B
  Studentmovers snapt dat je zo snel mogelijk je nieuwe kamer wilt betreden. Daarom garanderen wij je dat je binnen één dag op je nieuwe plek belandt. Door ons hardwerkende, gezellige team die de stad door en door kent, is de klus zo geklaard!
 • Flexibele studenten
  Onze verhuizers zijn allemaal studenten die erop getraind zijn om verhuizingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor heb je niet te maken met onnodige wachttijden of rompslomp in de organisatie. Laat het allemaal aan ons over en geniet alvast van het nieuwe hoofdstuk dat staat te beginnen.
 • Heldere prijsafspraak
  Onze studentverhuizingen zijn letterlijk voor en door studenten uitgevoerd. En dit merk je ook in de prijs! Doordat wij met studententarieven werken betaal je tot wel 40% minder dan bij een erkende verhuizer. Dat extra geld kan je beter voor een drankje in de stad bewaren of alvast besteden aan je inrichting. Wel zo fijn!
 • Professionele hulpmiddelen
  Bij Studentmovers betaal je geen onnodige kosten voor professioneel gereedschap, dit bieden wij je graag aan! Heb je een zolderkamer ergens in de binnenstad bemachtigd? Dan brengen wij je daar middels onze apparatuur ook zonder problemen heen!
 • Online verhuisgegevens invullen
  Wie zit er tegenwoordig nog te wachten op onnodig papierwerk en de bijkomende kosten daarvan? Wij in ieder geval niet. Daarom vindt alle communicatie bij ons online plaats, kosteloos uiteraard. Meld je dus vandaag nog aan en wij gaan direct voor je aan de slag.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen