Samen verhuizen

Betaalbaar verhuizen als een pro.
Wij verhuizen de zware meubels, jij de lichte spullen
We (de)monteren je meubels
Gratis verhuisdozen
Verhuisdozen gratis bezorgd
Vooraf huisbezoek
Niet inbegrepen: verhuislift, kunst verhuizen, lampen ophangen
vanaf 500,-
Volledig verzekerd
Klanten gevens ons een 9.3/10

Verhuizen met experts

Wil je stressvrij én betaalbaar verhuizen? Dan is samen verhuizen echt iets voor jou. Laat ons een handje helpen en je verhuizing wordt een fluitje van een cent. Wij (de)monteren en tillen de grote meubels en jij focust op de dozen en losse spullen. Trommel gerust een extra vriend of familielid op om mee te helpen, want vele handen maken licht werk. Samen zetten we de spullen in je nieuwe huis direct op de juiste plek. Je verhuizing is zo gepiept en omdat je zelf meehelpt blijven de kosten laag!

Wij regelen alles wat we nodig hebben om jouw spullen veilig te verhuizen. Voor het inpakken van de spullen, huur of koop je verhuisdozen, noppenfolie en andere materialen voordelig in onze webshop. We bezorgen ze gratis!

Goedkoop

Hoe bieden we topkwaliteit voor zo weinig geld? Met onze energieke studenten en slimme tech! Wij werken superefficiënt en dat zie je terug in de prijs.

Betrouwbaar

Student Movers bestaat sinds 2009. Met jarenlange ervaring weten we precies wat we doen. Je meubels zijn verzekerd tot € 23.000,- zonder eigen risico!

Flexibel & snel

Wij verhuizen op jouw schema, dus ook in het weekend. We zitten boordevol energie en houden van duidelijkheid. Via onze website krijg je direct een goede schatting van de kosten.

Over Student Movers

Student Movers helpt vele tevreden klanten met verhuizen sinds 2009. Het idee van een ondernemende student is uitgegroeid tot een betaalbaar en professioneel verhuisbedrijf met vele mogelijkheden. Bij Student Movers hebben we alles geautomatiseerd, waardoor we veel efficiënter werken dan de meeste verhuisbedrijven. We besparen veel tijd en geld met onze slimme tech. Onze enthousiaste studenten hebben zo alle energie om jouw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Dat doen ze elke dag met veel plezier!

Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Wat kost samen verhuizen?

Binnen een minuut gratis en vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen? Bereken de prijs van jouw verhuizing en je weet direct meer!

Prijs berekenen

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Mail info@studentmovers.nl

Klanten gevens ons een 9.3/10 uit 614 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2023 Student Movers