Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studentenverhuizing in Venlo

Een verhuizing van senioren vereist een andere aanpak dan een normale verhuizing. Studentmovers begrijpt dat en gaat toegepast te werk. Het achterlaten van de vertrouwde woonplek, rustig te werk gaan en een luisterend oor bieden tijdens de verhuizing staat naast kwaliteit en een betaalbare prijs centraal.
 • Flexibele verhuizer met luisterend oor
  Om een seniorenverhuizing soepel te laten verlopen brengt Studentmovers flexibele verhuizers die een sociale studie volgen. Ze zijn gewend en vinden het leuk om ook sociaal contact te hebben tijdens de verhuizing, waardoor de soms wat onvermijdelijke chaos wordt omgezet in vertrouwen. Verhuizen wordt hierdoor een leuk uitje.
 • Organisatie van seniorenverhuizing
  Bij een seniorenverhuizing is een nauwkeurige planning van groot belang. Onze verhuizers zorgen ervoor dat de gehele organisatie geregeld wordt zodat alles vlekkeloos en op tijd verloopt. Een rustige, soepele verhuizing is hierbij het uitgangspunt.
 • Van dozen inpakken tot complete verhuizing
  Het uit elkaar halen van meubels en inladen kan een probleem zijn bij een seniorenverhuizing. Studentmovers neemt deze taak geheel over en zorgt voor het demonteren van kasten, in- en uitladen en het naar wens inrichten. Zo laten wij de nieuwe woning weer vertrouwd aanvoelen.
 • Professionele verhuismiddelen
  Er is geen verhuizing die Studentmovers niet compleet kan uitvoeren. Door onze professionele hulpmiddelen, zoals takelliften en grote verhuiswagens, staan wij voor echt iedereen klaar. Heb je op het laatste moment extra service nodig, zoals hulp bij het inpakken of verhuisdozen? Ook dit is bij Studentmovers geen probleem.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Studentmovers staat bij het begin van de verhuizing direct voor je klaar. Om je verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen kun je de aanvraag online indienen. Hierna regelen wij direct en met genoegen de organisatie.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen