Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6550
Vraag uw offerte aan

Particuliere verhuizing in Rotterdam

Verhuizen kan een lastige klus zijn als je de organisatie hiervan niet goed aanpakt. Studentmovers staat bij iedere verhuizing voor je klaar met een geheel team aan experts dat jarenlange ervaring heeft in verschillende verhuizingen. Echt voor ieder budget kunnen wij een verhuizing regelen. Altijd voorzien van kwaliteit. Waar wacht je nog op?
 • Organisatie van jouw verhuizing
  Na de goedkeuring van de offerte gaan wij direct voor je aan de slag met de organisatie van je verhuizing. Hierbij is het ons doel om al het grote werk uit handen te nemen, zodat jij je kunt focussen op andere dingen rondom de verhuizing. De organisatie wordt strak en professioneel gepland, zodat je binnen no time op je nieuwe adres aankomt.
 • Flexibele studenten
  Ons gehele team bestaat uit studentverhuizers die getraind zijn om iedere verhuizing zo soepel mogelijk uit te voeren. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop! En door de studententarieven kunnen wij iedere verhuizing voor een laag tarief aanbieden, waardoor echt iedereen kan verhuizen met Studentmovers.
 • Heldere prijsafspraak
  Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan, behalve als deze positief zijn. Vanaf de eerste offerte maken we een heldere prijsafspraak en daar wordt niet vanaf geweken. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, en dat is wel zo fijn.
 • Professionele hulpmiddelen
  Als je met Studentmovers verhuist hoef je geen professionele hulpmiddelen in te huren, deze hebben wij allemaal voor je ter beschikking. Het maakt niet uit hoe groot of zwaar de verhuizing is, wij bieden allerlei service aan om deze zonder problemen uit te voeren. Takelliften, grote verhuiswagens en extra service zoals het leveren van verhuisdekens bieden wij graag aan. Zo kom je met geen enkele verhuizing voor problemen te staan.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Geen interesse in onverwachte, hoge kosten die niet nodig zijn? Deze kom je bij Studentmovers ook niet tegen. Alle communicatie vindt online plaats, waardoor ook de afhandeling kosteloos en flexibel verloopt. Na het invullen van je verhuiswensen en –gegevens sturen wij je direct een passende offerte.
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen