Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6539
Vraag uw offerte aan

Samen verhuizen in Roermond

Als je het organisatiewerk van een verhuizing kan verdelen is de klus veel eerder geklaard én goedkoper! Daarom biedt Studentmovers voor iedereen die alleen verhuist de optie aan om samen te verhuizen. Wij regelen de voorbereiding en uitvoering en jij profiteert hierbij van 50% korting!
 • Samen verhuizen is voordelig
  Voor een scherpe prijs en met gemak verhuizen? Studentmovers zorgt hier graag voor. Ons studententeam is getraind om echt iedere verhuizing professioneel uit te voeren. En door samen te verhuizen kan je de kosten, die al 40% goedkoper zijn dan bij erkende verhuizers, ook nog eens delen. Professioneel verhuizen was nog nooit zo goedkoop.
 • Professionele hulpmiddelen inbegrepen
  In één keer van A naar B rijden voor de helft van de prijs? Dat is mogelijk bij Studentmovers. Voor een verhuizer en vrachtwagen (20 kubieke meter) betaal je bij ons €45,- per uur, wat bij samen verhuizen nog eens door de helft gaat. En ook het inladen gebeurt professioneel. Onze studenten hebben namelijk talloze verhuiservaring, waardoor de wagen in één keer precies goed ingeladen wordt.
 • Heldere prijsafspraak
  Bij Studentmovers werken wij graag met een heldere prijsafspraak. Deze wordt van te voren nauwkeurig en persoonlijk afgestemd, zodat er altijd een passende offerte wordt opgemaakt. Doordat wij studententarieven hanteren kunnen wij echt voor ieder budget aan de slag.
 • Flexibele studenten
  Studentmovers gaat flexibel, met gemak en voorzien van kwaliteit voor je aan de slag. En dat zie je terug in onze verhuizers. Ons studententeam bestaat uit vriendelijke, professioneel werkende studenten die flexibel omgaan met iedere verhuizing.
 • Online verhuisgegevens invullen
  Bij Studentmovers betaal je voor alles het laagste tarief en daarom vindt de communicatie online plaats. Meld je online aan voor een verhuizing in Roermond en wij maken zo snel mogelijk een passende offerte voor je aan.


Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen