Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6550
Vraag uw offerte aan

Bedrijfsverhuizing in Nijmegen

Volwaardige bedrijfsverhuizing in Nijmegen voor een scherp tarief, dat is waar we voor zorgen bij Student Movers. We hebben veel ervaring met de verhuizing van bedrijven, zowel uit de omgeving als nationaal en zelfs internationaal. We zorgen er met de verhuiswagen en verhuismiddelen voor dat alles soepel verloopt, altijd op basis van een strakke tijdsplanning. We plannen de bedrijfsverhuizing in Nijmegen en zorgen ervoor dat we binnen één dag kunnen verhuizen, desgewenst buiten de kantoortijden om in de avonduren of in het weekend.

Verhuiswagen en andere verhuismiddelen

Onze verhuiswagen bestaat uit een grote bestelbus met een aanhangwagen. Er is daardoor voldoende volume beschikbaar voor de bedrijfsverhuizing in Nijmegen, zonder dat we met een grote en logge vrachtwagen op pad hoeven. En gaat het om een internationale verhuizing naar Duitsland? Dan scheelt dat in de tol, want we betalen met deze combinatie het lage tarief van €0,14 per kilometer. Daardoor kunnen we de bedrijfsverhuizing in Nijmegen een stuk goedkoper aanbieden dan veel andere verhuisbedrijven, uiteraard wel gewoon op basis van onze ervaren en flexibele student verhuizers.

Standaard scherp tarief

We zorgen er met de scherpe tarieven voor dat de bedrijfsverhuizing in Nijmegen niet teveel hoeft te kosten, terwijl we er ondertussen voor zorgen dat alles netjes op rolletjes verloopt. We verhuizen op het moment dat dit het best uitkomt, desgewenst ’s avonds of in het weekend. Daarmee helpen we er graag aan bij te dragen dat het oponthoud zo minimaal blijft, waardoor de medewerkers na de verhuizing direct de nieuwe locatie kunnen betrekken. Op die manier is de bedrijfsverhuizing in Nijmegen en omgeving bij ons in uitstekende handen.

Online bedrijfsverhuizing in Nijmegen aanvragen

Vraag online gratis een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsverhuizing in Nijmegen en ontvang van ons een scherpe aanbieding. Daarnaast benieuwd naar bijvoorbeeld onze particuliere verhuizingen, de senioren verhuizingen en studenten verhuizingen? Het is zelfs mogelijk om samen te verhuizen, waardoor de verhuizing minimaal 40% goedkoper is dan bij andere verhuisbedrijven.

We zorgen er zowel met de bedrijfsverhuizing in Nijmegen als de andere verhuizingen voor dat we de tarieven laag houden en aan de andere kant toch een uitstekende service kunnen bieden.

Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen