Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

tarieven

Tarieven

Verhuizers

verhuizer

Ons personeelsbestand bestaat uitsluitend uit studenten die gemotiveerd en fysiek sterk zijn en een technische opleiding volgen. Omdat de studenten op oproepbasis werken, kunnen we tegen scherpe tarieven werken. De studentverhuizers verzorgen uw verhuizing van begin tot het eind op een snelle en correcte manier. Deze jonge verhuizers zijn goed ingelicht over de wettelijke bepalingen omtrent de verhuisvoorwaarden en ze zijn verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing.

Verhuiswagen

kleine vrachtauto

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20m3 en beschikken over een laadklep. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen. De verhuismaterialen zijn:

  • Rolmateriaal
  • Steekwagen
  • Verhuisdekens
  • Spanmateriaal
  • Gereedschap
vrachtauto met aanhanger

Student Movers beschikt ook over een aanhangwagen voor verhuizingen op langere afstand. Op deze manier kunnen wij een 3-persoons huishouden in één keer verhuizen, tegen een veel goedkoper tarief dan andere verhuisbedrijven.

grote vrachtauto

Onze grootste verhuiswagen is geschikt voor verhuizingen op lange afstand voor bijvoorbeeld 4-persoons huishoudens.

Voorrijkosten

Voor verhuizingen rekenen we vanaf het tijdstip dat we vertrekken in Eindhoven tot we weer arriveren Eindhoven. Voor verhuizingen in Limburg rekenen we vanaf Nederweert.

Kilometer toeslag
voorrijkosten

Voor een middelgrote verhuiswagen (20m3) bedraagt de toeslag € 0,50 per km en voor een grote verhuiswagen (50m3) bedraagt de kilometertoeslag € 0,70 per km. We houden de kilometertoeslag in rekening vanaf de startpunten Eindhoven en Nederweert (voor verhuizingen in Limburg).

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief verzekering en 21% BTW.

Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen