Inboedelopslag

Op zoek naar tijdelijke inboedelopslag? Wij halen je meubels op, bewaren ze veilig en brengen ze terug als jij er klaar voor bent! ✓ Bereken de kosten snel online
Eerste 2 maanden gratis
Lenen verhuisdozen gratis
Verhuisdozen gratis bezorgd
Inclusief verhuisdekens
Snel laden & lossen
Inclusief verzekering á € 23.000
vanaf 40,- p. maand p. 5m2
Volledig verzekerd
Klanten geven ons een 9.3/10

Inboedelopslag | Je meubels worden opgehaald & bewaard

Je inboedel (tijdelijk) opslaan? Hartstikke handig als je gaat verhuizen! Zo geef je jezelf de tijd om in het nieuwe huis te klussen, zonder dat er meubels in de weg staan. Bij StudentMovers maken we het makkelijk: wij halen je spullen op en brengen ze terug. Jij focust op je nieuwe huis, wij zorgen voor veilige inboedelopslag. Uiteraard is onze opslagruimte schoon, droog en beveiligd. De splinternieuwe loods is uitgerust met camerabewaking en een duurzaam klimaatsysteem op basis van aardwarmte. Je inboedel is verzekerd tot € 23.000, zonder eigen risico!

 

Tijdelijke opslagruimte van Student Movers is veel gemakkelijker én goedkoper dan self storage. Als expert in verhuizen werken we namelijk bijzonder efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. Ook maak je gratis gebruik van onze verhuisdekens en verhuisdozen. Wil je tussendoor bij je spullen? Dat kan voor slechts 25 euro. Je bepaalt zelf hoe lang je meubels blijven staan en de eerste twee maanden inboedelopslag zijn helemaal gratis!

Goedkoop

Die fantastische prijs hebben we te danken aan onze energieke studenten én onze slimme tech. Deze efficiënte manier van werken maakt ons zeer betaalbaar.

Betrouwbaar

Student Movers is sinds 2009 een begrip. Na tienduizenden verhuizingen weten we heel goed wat we doen. Bovendien zijn je meubels bij ons verzekerd tot € 23.000,- met een eigen risico € 0!

Flexibel & snel

Wij zitten boordevol energie en we houden van duidelijkheid. Vul via onze website in wat we voor je kunnen doen en je ziet direct de prijs. We verhuizen ook buiten kantooruren.

Over Student Movers

Student Movers helpt vele tevreden klanten met verhuizen sinds 2009. Het idee van een ondernemende student is uitgegroeid tot een betaalbaar en professioneel verhuisbedrijf met vele mogelijkheden. Bij Student Movers hebben we alles geautomatiseerd, waardoor we veel efficiënter werken dan de meeste verhuisbedrijven. We besparen veel tijd en geld met onze slimme tech. Onze enthousiaste studenten hebben zo alle energie om jouw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Dat doen ze elke dag met veel plezier!

Veelgestelde vragen

Alles over je verhuizing

Inboedelopslag prijs berekenen

Wat kost inboedelopslag? Vul in wanneer je jouw meubels wil laten opslaan en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte. Kost je 1 minuut!

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers