Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing van Stratum naar Vesteda-toren in centrum van Eindhoven

Datum: 2015-03-11

Tags: Stratum, Vestedatoren, Eindhoven, Verhuisvergunning

Verhuizing van Stratum naar Vesteda-toren in centrum van Eindhoven

Regelmatig komen we dankzij de diverse verhuizingen op prachtige plaatsen, zoals onlangs op de 11e verdieping van de bijzondere Vesteda-toren in het centrum van Eindhoven. Onze klant wilde verhuizen van Stratum naar dit appartement op hoogte, die het mogelijk maakt om over heel de stad uit te kijken. Dankzij de speciale verhuisvergunning konden we tot aan de voordeur van het complex komen, waar normaal gesproken geen auto’s (laat staan verhuiswagens) mogen komen.

Prachtige Vesteda-toren in Eindhoven

Onze klant verhuisde van Stratum naar een appartement in de Vesteda-toren in Eindhoven, beiden locaties gelegen midden in het centrum. Het is een van de mooiste woontorens van de stad, met een bijzonder uitzicht en ruime appartementen. We zorgden onder andere voor de juiste tips en handvatten om de verhuizing voor te bereiden, die het mogelijk maakten om de verhuiswagen vlot en soepel in te laden. Dit betekende een vroeg vertrek vanuit Stratum, om even verderop bij de Vesteda-toren tot aan de voordeur op te rijden en de verdere verhuizing in gang te kunnen zetten.

Verhuisvergunning voor toegang tot aan de voordeur

Onze klant had gezorgd voor een verhuisvergunning, die het mogelijk maakte om met onze verhuiswagen door het voetgangersgebied te rijden, richting de voordeur van de Vesteda-toren. Op die manier voorkwamen we samen het tillen van meubels en spullen vanuit de verhuiswagen naar de voordeur van het complex. In plaats daarvan bleek uitladen voldoende, om de spullen en meubels via de lift vervolgens naar de 11e verdieping in de toren te brengen. Handige hulpmiddelen als meubelhondjes en rolcontainers zorgden ervoor dat we de lift optimaal konden gebruiken, zonder veel spullen te hoeven tillen.

Verhuizen en inrichten

We zorgden niet alleen voor de verhuizing van Stratum naar de Vesteda-toren, we zorgden daarnaast ook direct voor het globale inrichten van het appartement. Onze klant had ons aangegeven waar de meubels en bijvoorbeeld het tapijt dienden te komen. Onze verhuizers zorgden ervoor dat de verhuisde meubels en het tapijt direct op de juiste plaats werden afgezet, wat de verdere verhuizing enorm veel soepeler maakte. Onze klant hoefde slechts de rest van de inrichting en spullen op de juiste plaats te zetten. Benieuwd hoe we u van dienst zouden zijn met een verhuizing in het centrum of elders in Nederland? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen