Beoordelingen

Met trots helpen we elke dag mensen met hun verhuizing. We horen dan ook graag hoe onze klanten de service van Student Movers ervaren.

Klanten geven ons een 9.3/10 uit 660 klantbeoordelingen.

Peter van der Heijden
zondag 14 april 2024

"Uitstekende ercaring (voor de tweede keer)"

Sak
dinsdag 2 april 2024

"Goede ervaring, mondeling en schriftelijk contact gehad. Dag van verhuizing verliep voorspoedig."

E. Sak
dinsdag 2 april 2024

"De verhuizing van onze moeder naar een senioren appartement is vlot en soepel verlopen."

Sarah Falkenburg-Kley
vrijdag 22 maart 2024

"Voor de derde keer met dit fijne bedrijf verhuisd! Iedere keer met veel lol en goed gestroomlijnd te werk gegaan. Ze gaan vakkundig te werk, en je mag ook zelf helpen wat wij erg fijn vonden. Denken mee, en zijn flexibel. Absoluut een aanrader."

C.
vrijdag 22 maart 2024

"De verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis ging vlot en vriendelijk."

Isanne
woensdag 20 maart 2024

"Aanrader! Student movers heeft voor een snelle en soepel verlopen verhuizing gezorgd. We vonden het vooral ook fijn dat je ervoor kan kiezen zelf mee te helpen, zodat je er niet zo nutteloos bij staat te kijken."

Samet Ulucay
vrijdag 15 maart 2024

"Very good, fast & communicative"

Andy van Driel
zondag 10 maart 2024

"Goed team die de schouders eronder zet en er een gezellige verhuisdag van maken."

Katazina K.
woensdag 6 maart 2024

"We used the services of Student Movers for the second time. The moving went extremely well. The guys were very friendly and polite. We can definitely recommend them!"

Bekijk meer reviews

Regel je verhuizing binnen 5 minuten

Bij Student Movers regel je alles simpel en snel online. Stel jouw perfecte verhuizing samen via onze website en je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

Bekijk verhuisopties

Direct iemand aan de lijn, op werkdagen van 09:00 - 17:30 uur.

Bel 040 782 0846

Neem contact op wanneer het jou uitkomt. Je hebt binnen één werkdag reactie.

Neem contact op

Klanten geven ons een 9.3/10 uit
660 klantbeoordelingen.

Bekijk reviews

© Copyright 2024 Student Movers