Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
Vraag uw offerte aan

Studenten verhuizers: goedkoop verhuizen

Studenten verhuizers zijn goedkope verhuizers: je kunt voordelig verhuizen met de professionele kwaliteit van een flexibel verhuisbedrijf. We verhuizen studenten naar hun nieuwe studentenkamer en complete gezinnen naar hun mooie nieuwe woning.

Voordelig verhuizen met onze studenten verhuizers, zowel in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg als tot in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Studenten verhuizers uit Eindhoven

Onze studenten verhuizers wonen door heel de provincie Brabant en de rest van Nederland, waardoor we vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven overal in het land goedkoop kunnen verhuizen. We houden de kosten laag en maken gebruik van handige verhuishulpmiddelen, die ervoor zorgen dat we alles zonder problemen in één dag overbrengen en je jouw nieuwe kamer of woning zo snel mogelijk kunt inrichten.

Flexibele studenten en heldere prijsafspraken

De flexibele studenten verhuizers zijn zowel ’s morgens vroeg, doordeweeks als in de avonduren en ook in de weekenden beschikbaar, waardoor we ons uitermate flexibel kunnen opstellen. Jouw Student Movers zijn beschikbaar wanneer het jou uitkomt om te verhuizen.

We maken heldere prijsafspraken voor de verhuizing, zodat je goed weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan. We bepalen samen de inboedel en de verhuiswagen die je daarbij nodig hebt. Vervolgens schakelen wij de studenten verhuizers voor je in, die op de afgesproken dag en tijd aanwezig zijn om te komen verhuizen.

Professionele studenten verhuizers

De studenten verhuizers hebben veel ervaring, zitten vol energie om vlot en vakkundig te komen verhuizen en maken gebruik van een aantal handige hulpmiddelen. We werken met verhuiswagens en takelliften, net als kleinere hulpmiddelen zoals meubelbanden en hondjes om de zwaarste spullen op te vervoeren.

Een beetje extra bescherming tijdens de verhuizing? Maak dan gebruik van onze inpakservice, de verhuisdozen en de verhuisdekens die er beschikbaar zijn. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 782 7500 of gebruik het contactformulier.

Vraag uw offerte aan
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen