Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing binnen Eindhoven met verhuislift en grote verhuiswagen

Datum: 2014-10-28

Tags: Verhuislift, Eindhoven, Grote verhuiswagen, Expat, Verhuisdozen, Grote meubels, Gratis verhuisdozen,

Verhuizing binnen Eindhoven met verhuislift en grote verhuiswagen

Afgelopen oktober verhuisden we bij Student Movers op een mooie herfstdag een expat uit India, naar een nieuwe woning in Eindhoven. We zorgden voor de beoordeling van de inboedel en kozen op basis daarvan een ruime geschikte verhuiswagen, om het geheel in één keer over te kunnen brengen naar zijn nieuwe woning.

Verhuiswagen met verhuislift en 3 verhuizers

Op basis van het aantal grote meubels, kleine meubels en verhuisdozen kozen we voor een grote verhuiswagen, waar de 50m3 aan inboedel goed inpaste. Daarnaast bleek een verhuislift gewenst, vanwege de woning op een hoge etage. De lift maakte het eenvoudig om de inboedel vanuit de verhuiswagen direct op de gewenste verdieping af te leveren, zonder passen, meten en steken in het trappenhuis of door de woning zelf. De 3 verhuizers waar we als Student Movers voor zorgden maakten de verhuizing vlot en soepel mogelijk, zonder dat de expat hier zelf veel omkijken naar had.

Voordelige verhuislift en bediener

Uiteraard rekenden we een scherpe prijs voor de verhuislift, de bediener, de verhuiswagen en de 3 verhuizers. De verhuislift en professionele bediener zijn bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf €75 per uur. Door de verschillende meubels en andere spullen efficiënt op de lift te plaatsen bleek het mogelijk om in slechts een paar uur tijd alle spullen naar boven te brengen. Het werk verliep snel, soepel en zonder problemen, waardoor de inboedel in no-time boven bij de klant stond. De kosten bleven beperkt, terwijl het aan de andere kant niet nodig bleek om met de spullen door de verschillende trappenhuizen en gangen te sjouwen.

50m3 aan inboedel binnen Eindhoven

We verhuisden 50m3 aan inboedel, uiteraard binnen een dag en zonder enige problemen. Het was de mooie herfstdag die hier deels aan bijdroeg, maar het was vooral de soepele samenwerking tussen de expat, onze verhuizers, de verhuislift met bediener en de verhuiswagen die alle spullen vlot naar Eindhoven bracht, naar de gewenste nieuwe locatie.

Bent u benieuwd hoe we u zouden verhuizen en wat de verhuislift of verhuiswagen in uw geval kost? Neem vrijblijvend contact met ons op, we gaan er graag mee aan de slag of brengen u een vrijblijvende offerte uit. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen