Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing van Enschede naar Eindhoven voor slechts €27,50 per uur

Datum: 2014-10-25

Tags: Enschede, Eindhoven, Verhuizen, Samen verhuizen,

Verhuizing van Enschede naar Eindhoven voor slechts €27,50 per uur

Op 25 oktober 2014 zorgen we voor een soepele verhuizing van Enschede naar Eindhoven. Het ging om 14 m3 aan spullen, die uitstekend in een compacte verhuiswagen pasten. Dit drukte de kosten en maakte het mogelijk om de rit van Enschede naar Eindhoven vlot en veilig af te leggen. Student Movers assisteerde tijdens de verhuizing van een expat, die nu aan de slag kan bij een van de grootste bedrijven uit Nederland.

Verhuizing van een expat van Enschede naar Eindhoven

Onze klant was een expat uit India, die woonde in Enschede en een baan vond bij Philips in Eindhoven. Deze afstand bleek niet goed te overbruggen, waarop hij besloot Student Movers in te schakelen voor een soepele verhuizing van Enschede naar Eindhoven. Uiteraard nam dit slechts een enkele dag in beslag, mede dankzij de goede voorbereiding en de slimme tips vanuit onze kant. We hielpen hem zijn 14 m3 aan spullen soepel en efficiënt over te brengen van Enschede naar Eindhoven, zodat hij er daar de beschikking over heeft en vanuit de directe omgeving aan het werk kan voor Philips.

Hulp vanuit de klant

Student Movers helpt met slimme tips en eventueel professionele verhuizers, maar staat daarnaast meer dan open voor ondersteuning vanuit de klant. De expat had in dit geval 3 paar sterke handen geregeld, wat het mogelijk maakte om de kosten te drukken en in weinig tijd zoveel mogelijk te kunnen verhuizen. Hierdoor konden we de verhuizing van Enschede naar Eindhoven vlot uitvoeren, wat tot uiting kwam in de scherpe offerte.

Voordelige verhuiswagen met professionele verhuizer

We zorgden als Student Movers voor een ruime verhuiswagen, om de 14 m3 aan spullen goed op te kunnen bergen. Daarnaast leverden we een professionele verhuizer aan. De combinatie van de verhuiswagen en de verhuizer kostte slechts €27,50 per uur, waardoor de verhuizing voordelig uitviel en soepel verliep. Een goede voorbereiding maakte het snel inladen van de verhuiswagen mogelijk, waardoor de kosten voor het gebruik hiervan beperkt bleven.

Bent u benieuwd hoe we u van dienst zouden kunnen zijn tijdens uw verhuizing, of wilt u een offerte aanvragen voor een verhuiswagen en een verhuizer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, of lees meer over de slimme tips waarmee we er als Student Movers voor zorgen dat u heel soepel en voordelig naar uw nieuwe woning kunt verhuizen. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen