Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuisbedrijf in Den Bosch duur? Lagere prijzen dan je zou verwachten

Datum: 2017-06-02

Tags: verhuisbedrijf den bosch

Verhuizen in Breda is haast onmogelijk zonder goede checklist, daarmee zorg je er immers voor dat je niets over het hoofd ziet. Gebruik de checklist voor bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen en seniorenverhuizingen.

De checklist om te verhuizen in Breda bestaat uit 3 delen; te weten de taken die je niet mag vergeten, de anderen die je op de hoogte moet brengen en de voorbereidingen in je nieuwe huis. We zorgen er als goedkoop verhuisbedrijf in Breda graag voor dat je goed bent voorbereid, zodat de studentenverhuizing of het samen verhuizen soepel verloopt.

De verhuizing: dit mag je niet vergeten

Ten eerste, de zaken die je niet mag vergeten:

 • Verzekeringen voor je oude woning stopzetten
 • Gas, water en licht opzeggen
 • Meubels uit elkaar halen en verhuisdozen inpakken
 • Belangrijke papieren verzamelen
 • Koelkast en vriezer leeghalen
 • Meterstanden bij vertrek opnemen

Tip: zorg er tevens voor dat je wat contant geld in huis hebt voor kleine dingen. Regel oppas voor eventuele kinderen en huisdieren en check of je werkgever wellicht een verhuiskostenregeling heeft voor een aantrekkelijke vergoeding.

Verhuizen in Breda: geef het hen door

Zodra je gaat verhuizen zal je daar veel anderen van op de hoogte moeten brengen. Dit zijn de belangrijkste personen en instanties:

 • Familieleden, vrienden en kennissen
 • Je werkgever en collega’s of zakenrelaties
 • De gemeente, huisarts en tandarts
 • De bank, verzekeraars en tussenpersonen
 • De Belastingdienst
 • De elektra-, gas- en waterbedrijven

Tip: vergelijk voor de verhuizingen de aanbiedingen voor elektriciteit, gas, televisie, internet en telefonie. Wellicht bestaan er mogelijkheden om daar meteen op te besparen.

Voorbereiding van je nieuwe huis

Ten derde is het voorafgaand aan de verhuizing verstandig om je nieuwe woning alvast goed voor te bereiden:

 • Meet alle kamers nauwkeurig op
 • Meet de hoogte en breedte van ramen op
 • Controleer de locatie(s) van CAI-aansluiting(en)
 • Check het aantal en de plaats van stopcontacten

Verder is het verstandig om te controleren of de woning is aangesloten op gas of op stadsverwarming en of de schoorsteen recent is geveegd (indien aanwezig).

Met deze handige checklist in 3 stappen zorg je er tijdens het verhuizen in Breda voor dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan zorg je voor een goede voorbereiding, zodat je zonder problemen over kunt naar je nieuwe woning.

Ga terug «

Verhuisbedrijf in Den Bosch duur? Lagere prijzen dan je zou verwachten

Datum: 2017-06-09

Tags: verhuisbedrijf den bosch

Een verhuisbedrijf in Den Bosch is duur: dat is bij veel mensen de automatische gedachten. Het verhuisbedrijf komt voorrijden met een grote verhuiswagen en heeft meerdere verhuizers in dienst die allemaal een leuk bedrag per uur willen verdienen.

Dat klopt, maar hier staat tegenover dat studenten werken voor scherpe uurtarieven en dat ze er met hun ervaring, verhuismiddelen en de grote verhuiswagen voor zorgen dat je in één keer en dus voordelig over kunt. Een verhuisbedrijf in Den Bosch is daardoor veelal goedkoper dan je zou denken, bijvoorbeeld voor een particuliere of bedrijfsverhuizing.

Verhuiswagen en verhuismiddelen

De eerste besparing zit ‘m in de verhuiswagen en de verhuismiddelen die er beschikbaar zijn. Het is niet nodig om zelf op zoek te gaan naar een grote verhuiswagen (met chauffeur), in plaats daarvan is die gewoon beschikbaar en stemmen we de grootte af op de meubels en spullen die je wilt verhuizen.

De ervaren chauffeurs zorgen er samen met de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Den Bosch voor dat we er bijvoorbeeld tijdens een seniorenverhuizing, een studentenverhuizing of zelfs het samen verhuizen voor zorgen dat we de tarieven laag houden.

Flexibele en voordelige studenten

Ten tweede werken we met flexibele en voordelige studenten die hier een leuke bijbaan aan hebben. Ze zijn in de kracht van hun leven en zijn op zoek naar mogelijkheden om (ook buiten kantooruren) iets bij te verdienen. Dat matcht uitstekend met jouw wens om goedkoop te verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf. Dankzij die combinatie zorgen we dagelijks voor diverse verhuizingen in Den Bosch en omgeving, altijd op basis van de scherpe tarieven die we standaard berekenen.

De studenten zijn flexibel en kunnen vanuit hun kracht een leuk bedrag bijverdienen als verhuizer. Ondertussen zorgen we er voor jou voor dat je een voordelig tarief betaalt, zodat de kosten voor de verhuizing met de hulp van een verhuisbedrijf in Den Bosch niet te hoog op zullen lopen.

Goedkoop verhuisbedrijf in Den Bosch

We zijn op die manier een goedkoop verhuisbedrijf, zonder dat dit aan de andere kant betekent dat je niet zou kunnen rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. We zorgen er met een degelijke verhuiswagen voor dat alles in één keer mee kan en er zijn allerlei verhuismiddelen beschikbaar om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Op die manier garanderen we aan de ene kant een goedkope verhuizing, terwijl je er aan de andere kant op kunt rekenen dat alles, letterlijk en figuurlijk, op rolletjes verloopt. We zijn een goedkoop verhuisbedrijf in Den Bosch, dat jou graag helpt om op een voordelige en vlotte manier over te gaan van je oude naar je nieuwe woning.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen