Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing van Roermond naar Heinsberg in Duitsland

Datum: 2014-12-08

Tags: Complete verhuizing, Roermond, Heinsberg, Duitsland, Internationaal,

Verhuizing van Roermond naar Heinsberg in Duitsland

Denkt u na over een verhuizing naar Duitsland, of wilt u naar een ander land vertrekken en zoekt u daarvoor een voordelige verhuizer? We zijn u er bij Student Movers graag mee van dienst. We werken door heel Nederland en hielpen laatst een klant verhuizen van Roermond naar Heinsberg in Duitsland. Daarnaast verhuizen we ook naar andere landen om ons heen en zoeken we graag samen met u naar methoden om op de kosten te besparen. Wij leveren de professionele materialen om u te verhuizen, terwijl u helpende handen kunt leveren om de kosten te drukken.

Internationale verhuizingen bij Student Movers

U bent zowel voor binnenlandse als internationale verhuizingen bij ons aan het juiste adres. We verzorgen onder andere verhuizingen naar Duitsland, maar hebben bijvoorbeeld ook ervaring met adressen in België, Frankrijk en Denemarken. We werken uitsluitend via de weg en dus niet overzees, al maken we graag een uitzondering voor Groot-Britannië. Wilt u net als onze klant die verhuisde naar Duitsland gebruik maken van een internationale verhuizing? Wij zorgen ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt, zijn op de hoogte van eventuele regelgeving en kennen er de weg.

BE voertuigen in Duitsland uitgesloten van rol

Onze kennis van regelgeving kwam bijvoorbeeld tijdens de verhuizing naar Duitsland uitstekend van pas. We maakten bewust gebruik van een BE-voertuig, in plaats van een ander type vrachtwagen. Op die manier zorgden we ervoor dat het voertuig vrij bleef van tol op de Duitse autosnelwegen, waardoor het mogelijk bleek om de kosten van de internationale verhuizing te drukken. Indien gewenst kunnen we uiteraard gebruik maken van een grotere vrachtwagen en zullen we u vooraf informeren over de kosten waar u op dient te rekenen.

Samenwerken om op de kosten te besparen

Wilt u voordelig internationaal verhuizen, net als onze klant die nu in Heinsberg woont? U heeft de mogelijkheid om zelf mee te helpen met bijvoorbeeld het laden en lossen. Daarnaast bieden we u de juiste handvatten om voor een goede voorbereiding te zorgen, waardoor de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt en u maximaal op de tijd kunt besparen. Door zelf mee te helpen met het laden en lossen heeft u minder verhuizers nodig en is de (vracht)wagen van maximale toegevoegde waarde.

Wilt u zelf internationaal verhuizen en zoekt u naar een voordelige verhuizer? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de tarieven die we hanteren. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen