Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing van Mierlo naar Rotterdam met verhuislift viel voordeliger uit

Datum: 2014-11-18

Tags: Mierlo, verhuislift, Rotterdam, Samen verhuizen, professionele middelen

Verhuizing van Mierlo naar Rotterdam met verhuislift viel voordeliger uit

De kosten van een verhuizing bij Student Movers vallen standaard scherp uit, maar door zelf de handen uit de mouwen te steken kunt u hier nog verder op besparen. Een goed voorbeeld hiervan is een verhuizing van Mierlo naar Rotterdam waar we laatst voor zorgden. We boden de informatie om voor een goede voorbereiding te zorgen, leverden de professionele materialen en zorgden achteraf voor scherpe kosten dankzij de vlotte en soepele verhuizing die we hielpen mogelijk te maken.

Voordelig de beschikking over professionele middelen

We maakten een berekening van de grootte van de benodigde vrachtwagen voor de verhuizing en regelden op basis daarvan een verhuiswagen goed voor 20m3 aan inboedel. Daarnaast gebruikten we een trailer voor 15m3, om alle spullen in één keer over te kunnen brengen. We schakelden twee verhuizers in voor de verhuizing van Mierlo naar Rotterdam en zorgden voor een verhuislift om de hoger gelegen verdieping in Rotterdam te kunnen bereiken. Deze materialen en gereedschappen maakten het mogelijk om het stel soepel vanuit Mierlo te verhuizen, waardoor later ook de kosten scherp uit zouden vallen.

Zelf meehelpen voor voordelige verhuizing

Onze klant, een man en vrouw, bleek in staat zelf mee te helpen met de verhuizing. We zorgden als Student Movers voor de juiste instructies, om zo effectief mogelijk te kunnen werken en de kosten te drukken. We gaan graag samen met u aan de slag voor de verhuizing, zodat u binnen één dag alles over kunt brengen en u daar niet meer dan nodig voor betaalt.

Goede en zorgvuldige voorbereiding

We zorgden vooraf voor een goede voorbereiding en gaven tips voor bijvoorbeeld het optimaal inpakken en verpakken van de meubels en de rest van de inboedel. Daarnaast zorgde de klant zelf voor een goede fysieke inzet, waardoor het op basis van de oorspronkelijke offerte mogelijk bleek om op de kosten te besparen. We werken bij Student Movers standaard op basis van nacalculatie. Dit betekent dat u alleen de betaalde uren betaalt, indien u zelf zorgt voor een spoedige verhuizing vallen de kosten aan het eind van de rit eigenlijk altijd mee.

Bent u benieuwd naar de scherpe kosten waarvoor we u kunnen helpen verhuizen, of wilt u meer weten over de wijze waarop we voor u te werk gaan? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of maak gebruik van een vrijblijvende offerte om zelf een inschatting te maken van wat u kunt verwachten. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen