Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing van Den Dungen naar een woonboot in Amsterdam

Datum: 2014-11-10

Tags: Den Dungen, Den Bosch, Amsterdam, Woonboot, Complete verhuizing, Gratis verhuisdozen, 20m3 vrachtwagen

Verhuizing van Den Dungen naar een woonboot in Amsterdam

We verhuizen regelmatig mensen naar rijtjeshuizen, appartementen en vrijstaande woningen, maar zo nu en dan zit er een meer bijzondere opdracht tussen. We zorgden laatst bijvoorbeeld voor een verhuizing van Den Dungen naar een woonboot in Amsterdam. Ondanks de extra aandacht die dit vroeg op en om het water hebben we voor een voordelige verhuizing kunnen zorgen, mede dankzij de verhuiswagen en de twee verhuizers van Student Movers.

Kleine vrachtwagen voor 20m3 inboedel

We berekenden de inboedel van de woning in Den Dungen, waaruit bleek dat een kleine verhuiswagen voldoende groot was om de 20m3 aan inboedel te kunnen verhuizen. Dankzij de relatief kleine vrachtwagen was het mogelijk om de inboedel soepel door de straten van Amsterdam te vervoeren, richting de woonboot in de Amstel. We zorgden vooral voor handige tips om de inboedel zo slim mogelijk in te pakken, waardoor het daadwerkelijke verhuizen snel verliep en het zonder problemen mogelijk bleek de spullen over te brengen naar de nieuwe locatie op het water in de hoofdstad.

Vrachtwagen en verhuizers voordelig ingehuurd

De verhuizing van Den Dungen naar de woonboot in Amsterdam verliep mede soepel dankzij het gebruik van de verhuiswagen, in combinatie met 2 verhuizers. Zij zorgden er met een slimme indeling voor dat we de inboedel in één keer in de wagen konden laden, om deze vervolgens over te brengen naar de nieuwe gewenste locatie. De kosten van de verhuiswagen in combinatie met de 2 verhuizers bedroegen slechts €70 per uur. Dankzij de efficiënte verwerking bleven de kosten enorm beperkt en bleek het mogelijk om voordelig te verhuizen naar deze bijzondere locatie die om een zorgvuldige werkwijze vroeg.

Verhuizing naar woonboot in de Amstel in Amsterdam

We zorgden voor een speciale verhuizing, waarbij het van groot belang was de spullen zorgvuldig te verpakken en op de juiste wijze te verwerken. We hielpen de bewoner te verhuizen naar een mooie woonboot in de Amstel in Amsterdam, op een prachtige locatie. De verhuizing verliep vlot en soepel, terwijl de kosten aan de andere kant beperkt bleven.

Wilt u verhuizen naar een bijzondere locatie in Amsterdam, of heeft u een andere verhuizing op stapel staan en bent u daarvoor op zoek naar voordelige specialisten die u hierbij van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer over wat er mogelijk is, wat het kost en wat u van ons kunt verwachten. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen