Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing in Geldrop inclusief piano

Datum: 2014-11-25

Tags: Complete verhuizing, piano verhuizing, Geldrop, Eindhoven, Brabant, Gratis verhuisdozen

Verhuizing in Geldrop inclusief piano

We verzorgden onlangs een verhuizing in Geldrop, waarbij de inboedel onder andere uit een piano bestond. Dit vraagt standaard om extra zorg, maar vroeg in dit geval tevens om een inventieve oplossing om het traplopen te voorkomen. De woning in Geldrop kent een entree via een vijftal treden, voordat de tuin aanbreekt. Dit vormde een uitdaging, die onze inventieve verhuizers van Student Movers samen met de klant op wisten te lossen.

Vrachtwagen met een verhuizer

Voor de verhuizing in Geldrop maakten we gebruik van een vrachtwagen, die goed was voor de complete inboedel van 20m3. We hielpen vooraf te berekenen hoeveel ruimte er nodig zou zijn, om een inschatting te kunnen maken van de kosten. Uiteraard betaalt u bij Student Movers altijd achteraf voor de daadwerkelijk gemaakte kosten, bijvoorbeeld op basis van het uurtarief. De vrachtwagen goed voor 20m3 kost in combinatie met 1 verhuizer van onze kant slechts €45 per uur. Indien u zelf net als in Geldrop voor een paar sterke handen zorgt is het goed mogelijk om vlot te verhuizen en alle spullen zonder problemen over te brengen.

Slimme brug om de piano te verhuizen

De trap naar de tuin van de woning zorgde voor een belangrijke uitdaging, met name met betrekking tot het verhuizen van de piano. Als we een piano verhuizen maken we standaard gebruik van doeken en andere zachte materialen om stoten te voorkomen, maar dat helpt niet de piano gemakkelijker op te tillen.

Om de piano zo soepel mogelijk te kunnen verhuizen, tijd te winnen en het risico op beschadigingen te voorkomen bouwen we samen met de klant een brug, van de laadklep van de vrachtwagen naar de entree van de tuin. Door het hoogteverschil met een brug te overbruggen bleek het mogelijk de piano zonder enige problemen vanuit de vrachtwagen over te brengen naar de woning. Op die manier zorgden we voor een geslaagde verhuizing in Geldrop inclusief de piano, uiteraard in combinatie met scherpe tarieven.

Bent u benieuwd hoe we uw piano slim zouden verhuizen, of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op, een van onze specialisten vertelt u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen