Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Verhuizing in Gelderland naar Kasteel Soelen in Zoelen

Datum: 2014-12-10

Tags: Verhuizing Gelderland, Kasteel Soelen, Zakelijke verhuizing,

Verhuizing in Gelderland naar Kasteel Soelen in Zoelen

We krijgen regelmatig bijzondere aanvragen voor verhuizingen binnen, die we hier graag met u delen. Laatst zorgden we bijvoorbeeld voor de verhuizing van een zakelijke klant naar Kasteel Soelen in Zoelen, een prachtige locatie met een bijzondere uitstraling. Het ging om een kleine kantoorverhuizing, waarvoor we erin slaagden om de kosten beperkt te houden. Dit kwam mede door de goede voorbereiding waar de klant voor wist te zorgen, op basis van onze handige tips en handvatten.

Speciale verhuizing naar historisch kasteel

Het historische kasteel maakte deze verhuizing in Gelderland naar Zoelen bijzonder. Het ging om een kasteel gebouwd in 1263, waardoor er een enorm karakter vanuit gaat en het zeer bijzonder was om een van onze zakelijke klanten hier naartoe te verhuizen. Uiteraard gingen we uiterst zorgvuldig te werk, op basis van de procedures die we voor iedere verhuizing standaard hanteren. Dit voorkomt beschadigingen aan de meubels en spullen, maar we zorgen er daarnaast tevens voor dat de muren, vloeren en plafonds vrij blijven van beschadigingen. Dit is natuurlijk zowel in Kasteel Soelen in Zoelen van belang, als in uw eigen woning of bedrijfspand.

Kleine kantoorverhuizing met beperkte kosten

We verzorgden een kleine kantoorverhuizing, met een beperkt aantal spullen. We maakten hiervoor gebruik van een compacte vrachtwagen, die het mogelijk maakte om alle spullen in één keer over te brengen. Op die manier verliep de verhuizing in Gelderland heel soepel en zorgden we er ruim binnen een dag voor dat alle spullen op hun nieuwe bestemming aan konden komen. De goede planning maakte het mogelijk om vlot te werken en soepel over te gaan naar deze prachtige locatie in het kasteel.

Goede voorbereiding van de verhuizing

De goede voorbereiding ontstond dankzij een uitstekende samenwerking tussen ons als Student Movers en onze zakelijke klant. We zorgden voor een aantal handige tips en handvatten, op basis van onze zeer uitgebreide ervaring met verhuizingen. Dit stelde onze zakelijke klant in staat om alle spullen netjes in te pakken en alvast goed klaar te zetten. Hierdoor verliep het inladen van de vrachtwagen zeer soepel, was de rit snel achter de rug en kostte ook het uitladen op de nieuwe locatie niet veel tijd.

Wilt u uw kantoor verhuizen of heeft u een bijzondere locatie op het oog? Neem vrijblijvend contact op voor onze tarieven, of vraag ons naar hoe we u optimaal van dienst denken te kunnen zijn.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen