Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Terrasverhuizing inclusief opslag van café Timoz in Weert

Datum: 2015-03-31

Tags: Terrasverhuizing, opslag, partner, weert, eindhoven

Terrasverhuizing inclusief opslag van café Timoz in Weert

Ook afgelopen jaar verzorgden we weer de terrasverhuizing van café Timoz in Weert. Het Nederlandse klimaat maakt het mogelijk gedurende de zomerse maanden een terras op te stellen, in de winterperiode heeft dit geen toegevoegde waarde en is de lage temperatuur zelfs schadelijk voor de verschillende tafels en stoelen. Wij verzorgden de verhuizing van het terras van het café naar de Opslag Weert, de partner waarmee we hiervoor al meerdere jaren samenwerken.

Jaarlijkse terrasverhuizing in Weert

We verzorgen twee keer per jaar de terrasverhuizing in Weert, van café Timoz. Zodra de temperatuur weer aangename hoogten bereikt brengen we het terras vanuit de opslag terug naar het café, op het moment dat de winter voor de deur staat doen we het tegenovergestelde en zorgen we voor het transport richting de opslag. Op die manier zorgen we er als Student Movers voor dat café Timoz hier zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard voeren we de terrasverhuizing vlot en voordelig uit. Onze klant helpt ons zelf een handje met het in- of uitladen van de wagen, zodat alles snel op z’n plek staat en we in beperkte tijd het volledige terras kunnen verhuizen.

Partner voor opslag van de inboedel

We brachten de tafels en stoelen van het terras over naar Opslag Weert, al van meet af aan onze partner voor de opslag van inboedel van restaurants en cafés in deze omgeving. De goede samenwerking met deze opslagpartner zorgt ervoor dat we vlot en voordelig kunnen werken, om bijvoorbeeld café Timoz op een uitstekende manier van dienst te kunnen zijn.  De terrasverhuizing verliep ook dit jaar weer uiterst soepel, waardoor de verschillende tafels en stoelen voor buiten nu veilig binnen staan, ver van de kou die de winter in Nederland met zich mee kan brengen.

Opslaan en verhuizen met Student Movers

De terrasverhuizing van het café en de opslag bij Opslag Weert laten goed zien hoe we diverse diensten kunnen combineren, om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. We gaan graag voor u aan de slag om het terras op te ruimen, of kunnen ons puur richten op het transport. Bent u benieuwd wat er mogelijk is en wat een terrasverhuizing zou kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de scherpe tarieven die we hanteren en hoe we u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn in Weert of de rest van Nederland.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen