Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Samen verhuizen binnen Helmond met 50m3 verhuiswagen

Datum: 2014-09-22

Tags: Samen verhuizen, Grote vrachtwagen, Helmond, 50m3,

Samen verhuizen binnen Helmond met 50m3 verhuiswagen.

Op 22 september 2014 verhuisden we een klant binnen Helmond. Het ging om 50 m3 aan spullen, die we met een grote vrachtwagen, een professionele verhuizer en drie sterke hulpen vanuit de klant via het raam op de eerste verdieping efficiënt hebben kunnen verhuizen. Benieuwd hoe we te werk zijn gegaan?

Voordelige grote vrachtwagen voor de verhuizing

De verhuizing binnen Helmond bleek uitermate geschikt voor het gebruik van een grote vrachtwagen, met voldoende laadvermogen om de 50m3 aan inboedel in één keer mee te kunnen nemen. Bovendien vielen de kosten hiervoor enorm mee, gezien het uurtarief van €65, inclusief een professionele verhuizer. De verhuizer gaf handige tips om alles zo efficiënt mogelijk in te laden en er bovendien voor te zorgen dat het risico op beschadigingen zo klein mogelijk bleef. De grote vrachtwagen voor de verhuizing binnen Helmond was voorzien van een grote laadklep, wat het uitladen van de spullen een stuk eenvoudiger maakte.

Sterke hulpen ter ondersteuning

Daarover zometeen meer, eerst aandacht voor de drie hulpen vanuit de klant die zorgden voor een uitstekende ondersteuning. Student Movers kan je verhuizing volledig uit handen nemen, maar indien je zelf een paar extra handen weet aan te dragen zijn die natuurlijk meer dan welkom. Dankzij de 3 sterke hulpen slaagden we er tijdens deze verhuizing binnen Helmond voor om de kosten te drukken, terwijl het aan de andere kant niet ten koste ging van de snelheid waarmee we konden werken, om alles in één keer over te brengen naar de nieuwe locatie.

Verhuizing via het raam op de eerste verdieping

De ervaring vanuit Student Movers leert ons dat het creatief werken met de beschikbare middelen geregeld tot slimme oplossingen leidt, wat tijd en geld kan besparen. In dit geval gebruikten we luchtvering om de laadkleep zo hoog mogelijk in te kunnen stellen. Dit maakte het mogelijk om de spullen vanuit de grote vrachtwagen tijdens de verhuizing binnen Helmond direct via het raam op de eerste verdieping naar binnen de brengen. Dat scheelde veel tijd en daardoor kosten, waardoor Student Movers kon bijdragen aan een voordelige verhuizing!

Benieuwd wat Student Movers voor jou kan betekenen tijdens een verhuizing, of wil je meer lezen over onze slimme tips? Bekijk onze website met handige artikelen, of neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Wij horen graag van u!

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen