Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Piano verhuizen met speciale middelen en uitstekende bescherming

Datum: 2014-11-01

Tags: piano verhuizen, eindhoven, den bosch, tilburg

Piano verhuizen met speciale middelen en uitstekende bescherming

Heeft u een piano staan die u graag wilt verhuizen, of maakt deze onderdeel uit van uw inboedel en bent u benieuwd hoe we daarmee om zouden gaan? We verhuizen regelmatig piano’s, net als laatst voor een van onze klanten. U bent hiervoor aan het goede adres bij Student Movers, we hebben hier een ruime ervaring mee en gaan standaard zeer zorgvuldig te werk. We gebruiken goede inpakmaterialen, zorgen voor veilig en soepel vervoer en gebruiken de middelen en gereedschappen die zorgen voor een vlotte verhuizing.

Goed inpakken van de piano

Het verhuizen van een piano begint met het goed inpakken hiervan, vooral om te voorkomen dat er schade kan ontstaan. We kennen de zwakke punten en zorgen er bijvoorbeeld voor dat de hoeken nergens tegenaan kunnen stoten. Met zachte materialen als dekens of doelen zorgen we voor een goede afscherming, met tape zorgen we ervoor dat dit goed blijft zitten. Op die manier kunnen we een piano verhuizen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat er wellicht een beschadiging op zal treden.

Speciale karretjes voor eenvoudig verhuizen

Daarnaast maken we voor het verhuizen van een piano gebruik van speciale karretjes, die het eenvoudig maken om de piano te bewegen en naar de gewenste plaats te manoeuvreren. Het gebruik hiervan start al bij het inladen van de piano, op het moment dat we die vanuit de oude locatie dienen te verplaatsen. We zetten de piano op een plat karretje met 4 stevige wielen. De plaatsing midden onder de piano maakt het mogelijk om hier de controle over te bewaren, zonder dat het nodig is deze te tillen. In plaats daarvan gebruiken we het gewicht van de piano voor een degelijke ligging en zorgen de wieltjes ervoor dat het gemakkelijk verhuizen is.

Verhuiswagen met een handige laadklep

Tenslotte gebruiken we voor het verhuizen van een piano standaard een verhuiswagen met een handige laadklep. Dit maakt het in combinatie met de karretjes mogelijk de piano eenvoudig op de laadklep te rijden, deze omhoog of omlaag te brengen en de piano daarmee in of uit te laden.

Wilt u zelf een piano verhuizen, of zoekt u naar voordelige verhuizers voor andere waardevolle spullen of meubels? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan, dan vertellen we u graag meer over wat er mogelijk is en tegen welke scherpe prijs we u van dienst kunnen zijn.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen