Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Eerste verhuizing naar loft in Strijp-S gebouw Anton is een feit

Datum: 2014-12-15

Tags: Loft, Samen verhuizen, Strijp-S, Eindhoven, Goedkoop verhuizen

Eerste verhuizing naar loft in Strijp-S gebouw Anton is een feit

We houden als Student Movers de omgeving goed in de gaten en zijn dus blij dat we onlangs de eerste verhuizing naar een loft in Strijp-S gebouw Anton hebben mogen verzorgen. Strijp-S is een bedrijventerrein in Eindhoven, waar onder andere gebouw Anton staat, dat voorheen van Philips was en een belangrijke historische waarde kent. We zorgden voor een voordelige verhuizing naar een loft, door de inboedel in één keer over te brengen en goed samen te werken met de klant.

Gebouw met historische waarde

Het Anton gebouw op Strijp-S is vroeger van Philips geweest, waar het bedrijf zorgde voor de productie van de eerste radio’s en tv’s. Wat dat betreft is het een gebouw waar een mooi deel van de historie van Nederland heeft plaatsgevonden, die heeft er in de loop der jaren immers niet een keer gebruik gemaakt van een van deze apparaten van Philips. Met gepaste trots zorgden we er voor een verhuizing in Eindhoven, om onze zakelijke klant hier op een voordelige manier mee van dienst te kunnen zijn.

Ontwikkeling van Strijp-S in Eindhoven

Daarnaast volgen we ook de ontwikkeling van Strijp-S in Eindhoven op de voet. We zorgen er op die manier voor dat we onze klanten op een voordelige manier van dienst kunnen zijn met de verhuizing. We zorgen voor handige tips voor de voorbereiding en maken het mogelijk om zelf mee te helpen. Hierdoor heeft u slechts een beperkt aantal verhuizers nodig, of heeft u aan de andere kant de mogelijkheid om de verhuizing zoveel mogelijk aan ons uit handen te geven. U beslist zelf hoe u wilt verhuizen, wij houden de tarieven scherp voor u in de gaten.

Voordelige verhuizing naar een oft

We zorgden als Student Movers voor een voordelige verhuizing naar een loft in Strijp-S gebouw Anton. De goede aanwijzingen voor de voorbereiding en handvatten die we konden aandragen maakten het mogelijk om alle spullen gemakkelijk in één keer over te brengen en ruim binnen een dag voor de verhuizing te zorgen. Op die manier zorgden we samen met de klant voor een soepel verloop, wat tot uiting kwam in de scherpe prijs.

Wilt u zelf verhuizen naar Strijp-S in Eindhoven, of een ander bedrijventerrein? We zijn u er graag meer van dienst. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze werkwijze, of voor een offerte op maat. Wij horen graag van u.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen