Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6417
Vraag uw offerte aan

Creatief verhuizen via het raam van een woning in Utrecht

Datum: 2015-03-03

Tags: Verhuizen utrecht, creatief verhuizen, voordelig verhuizen,

Creatief verhuizen via het raam van een woning in Utrecht

Creatief verhuizen zit ons in het bloed, we zorgen er als Student Movers graag met slimme oplossingen voor dat we u zo effectief en efficiënt mogelijk van dienst kunnen zijn. Hoe we dat aanpakken? We beoordelen de situatie ter plaatse en gaan op zoek naar slimme toepassingen, bijvoorbeeld een raam op de eerste verdieping dat we kunnen bereiken door op een wasmachine te gaan staan.

Minimale verhuistijd voor de klant

U betaalt bij Student Movers standaard een scherpe prijs voor uw verhuizing, op basis van de tijd die we daadwerkelijk voor u aan de slag zijn. Door zelf actief te zoeken naar mogelijkheden om de werktijd te verkorten zorgen we voor een scherpe rekening, die niet zelden lager uitvalt dan de oorspronkelijke offerte. In dit geval dienden we voor een verhuizing in Utrecht te zorgen, waar sprake was van een relatief lange loopafstand naar de trap en daarmee de eerste verdieping. Een van onze verhuizers bedacht dat we gebruik konden maken van het raam op de eerste verdieping, door op een wasmachine plaats te nemen.

Creatieve werkwijze via het raam

We zorgden voor een creatieve verhuizing door inderdaad op de wasmachine plaats te nemen en diverse spullen en planken via het raam te verhuizen. Dit bespaarde een hoop loopafstand en trappen, waardoor de fysieke inspanning beperkt bleef en het mogelijk bleek veel tijd te winnen. Veel van de spullen stonden bovendien direct op de juiste plaats op de eerste verdieping, waardoor het mes aan de bekende twee kanten sneed. Dankzij de creatieve verhuizing via het raam van de woning in Utrecht bleek het mogelijk de kosten scherp in de gaten te houden en op een heel voordelige manier te verhuizen.

Voordelig verhuizen met Student Movers

Kunt u ook zelf een handje helpen tijdens de verhuizing? We gaan als Student Movers graag samen met u op zoek naar slimme toepassingen en creatieve werkwijzen, om de kosten tot een minimum te beperken. We kunnen gebruik maken van een wasmachine om het raam op de eerste verdieping te bereiken, of uw extra paar handen gebruiken om alle spullen zo snel mogelijk in en uit te laden. Benieuwd hoe we bij u zouden zorgen voor een voordelige verhuizing en een creatieve werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer over hoe we te werk gaan of brengen u een offerte op maat uit. 

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen