Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6426
Vraag uw offerte aan

Appartement verhuizing binnen Maastricht

Datum: 2014-12-02

Tags: Appartement verhuizing, Maastricht, Limburg, Meubelhondjes, Rolcontainers,

Appartement verhuizing binnen Maastricht

We verzorgden laatst een appartement verhuizing binnen Maastricht, door handig gebruik te maken van rolcontainers en meubelhondjes. In combinatie met de lift zorgde dit voor een vlotte verhuizing, die op basis van onze scherpe uurtarieven bovendien voordelig uitviel. Dankzij de verhuizing binnen Maastricht hoefden we ook met de vrachtwagen maar een korte afstand af te leggen, al kunnen we u ook tot aan de grenzen van Nederland en zelfs daar buiten goed van dienst zijn.

Vrachtwagen en twee voordelige verhuizers

We maakten voor de appartement verhuizing binnen Maastricht gebruik van een vrachtwagen, goed voor 20m3 aan inhoud. Op basis van de inschatting die we vooraf maakten voor de klant bleek dit voldoende om de complete inboedel in één keer over te brengen. Dit bespaart tijd, geld en moeite, waardoor we konden zorgen voor een efficiënte verhuizing binnen Maastricht. In combinatie met twee handige verhuizers kunnen we de vrachtwagen al aanbieden vanaf €70 per uur. Op die manier zorgen we als Student Movers graag voor scherpe tarieven, zowel voor verhuizingen in Limburg als in de rest van Nederland.

Handige rolcontainers en meubelhondjes

Bovendien maakten we tijdens de verhuizing binnen Maastricht handig gebruik van verschillende gereedschappen, deze keer in de vorm van rolcontainers en meubelhondjes. Deze materialen maken het mogelijk om de spullen vanuit de vrachtwagen direct over te laden en zonder deze verder te hoeven tillen te vervoeren. Dankzij de ruime gangen in het appartementencomplex zijn deze materialen goed geschikt voor een appartement verhuizing en maakte dit het mogelijk efficiënt te werken. De meubelhondjes voorkomen het tillen van zware meubels en beperken bovendien het risico op beschadigingen.

Efficiënt verhuizen naar een appartement

De rolcontainers en meubelhondjes maakten het daarnaast mogelijk om de appartement verhuizing zo efficiënt mogelijk uit te voeren, door gebruik te maken van de lift. We reden de spullen en meubels eenvoudig in de lift, om ze vervolgens naar boven te brengen en daar weer op hun wieltjes verder te vervoeren. Dit bespaarde tijd, geld en moeite, waardoor er in combinatie met de ruime vrachtwagen voor 20m3 een dubbele besparing ontstond, die goed tot uiting kwam in de uiteindelijke kosten voor de klant.

Wilt u zelf ook gebruik maken van een verhuizing binnen Maastricht, of gaat het u om een appartement verhuizing elders in het land? Wij zijn u graag van dienst met onze vrachtwagen, verhuizers, rolcontainers en meubelhondjes. Benieuwd naar de kosten? Wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit.

Ga terug «
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen