Studentmovers https://www.studentmovers.nl/img/headers/studentmovers_logo.png
4.6415
Vraag uw offerte aan

Blog

2017-06-23 // Verhuizen in Breda: de onmisbare checklist

Verhuizen in Breda is haast onmogelijk zonder goede checklist, daarmee zorg je er immers voor dat je niets over het hoofd ziet. Gebruik de checklist voor bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen en seniorenverhuizingen.

De checklist om te verhuizen in Breda bestaat uit 3 delen; te weten de taken die je niet mag vergeten, de anderen die je op de hoogte moet brengen en de voorbereidingen in je nieuwe huis. We zorgen er als goedkoop verhuisbedrijf in Breda graag voor dat je goed bent voorbereid, zodat de studentenverhuizing of het samen verhuizen soepel verloopt.

Lees verder »

2017-06-09 // Verhuisbedrijf in Den Bosch duur? Lagere prijzen dan je zou verwachten

Slimme besparingen voor lage tarieven. Verhuisbedrijf in Den Bosch: goedkoper dan je zou verwachten. Ontdek onze voordelige prijzen.

Lees verder »

2017-06-02 // Wat kost een verhuisbedrijf in Nijmegen? 3 slimme bespaartips

Wat een verhuisbedrijf in Nijmegen kost? Minder dan je zou denken, indien je gebruik maakt van de volgende 3 slimme bespaartips:
1. Gebruik handige verhuismiddelen
2. Zorg voor een goede voorbereiding
3. Verhuis samen met een paar vrienden

Lees verder »

2017-05-26 // Goedkoop verhuisbedrijf in Breda: verhuizen met studenten

Een goedkoop verhuisbedrijf in Breda vind je aan de hand van een aantal duidelijke eigenschappen. Ten eerste: verhuis met flexibele en ervaren studenten. Het is voor hen een prettige bijbaan waarmee ze gemakkelijk wat kunnen verdienen, terwijl jij geen onnodig hoge uurtarieven betaalt. Daarnaast? Je kunt zelf zorgen voor wat extra handjes om samen te verhuizen. En als bonus: verhuis bij voorkeur buiten kantooruren om, waardoor je overdag gewoon kunt gaan werken.

Lees verder »

2015-03-31 // Terrasverhuizing inclusief opslag van café Timoz in Weert

Ook afgelopen jaar verzorgden we weer de terrasverhuizing van café Timoz in Weert. Het Nederlandse klimaat maakt het mogelijk gedurende de zomerse maanden een terras op te stellen, in de winterperiode heeft dit geen toegevoegde waarde en is de lage temperatuur zelfs schadelijk voor de verschillende tafels en stoelen. Wij verzorgden de verhuizing van het terras van het café naar de Opslag Weert, de partner waarmee we hiervoor al meerdere jaren samenwerken.

Lees verder »

2015-03-11 // Verhuizing van Stratum naar Vesteda-toren in centrum van Eindhoven

Regelmatig komen we dankzij de diverse verhuizingen op prachtige plaatsen, zoals onlangs op de 11e verdieping van de bijzondere Vesteda-toren in het centrum van Eindhoven. Onze klant wilde verhuizen van Stratum naar dit appartement op hoogte, die het mogelijk maakt om over heel de stad uit te kijken. Dankzij de speciale verhuisvergunning konden we tot aan de voordeur van het complex komen, waar normaal gesproken geen auto’s (laat staan verhuiswagens) mogen komen.

Lees verder »

2015-03-03 // Creatief verhuizen via het raam van een woning in Utrecht

Creatief verhuizen zit ons in het bloed, we zorgen er als Student Movers graag met slimme oplossingen voor dat we u zo effectief en efficiënt mogelijk van dienst kunnen zijn. Hoe we dat aanpakken? We beoordelen de situatie ter plaatse en gaan op zoek naar slimme toepassingen, bijvoorbeeld een raam op de eerste verdieping dat we kunnen bereiken door op een wasmachine te gaan staan.

Lees verder »

2014-12-15 // Eerste verhuizing naar loft in Strijp-S gebouw Anton is een feit

We houden als Student Movers de omgeving goed in de gaten en zijn dus blij dat we onlangs de eerste verhuizing naar een loft in Strijp-S gebouw Anton hebben mogen verzorgen. Strijp-S is een bedrijventerrein in Eindhoven, waar onder andere gebouw Anton staat, dat voorheen van Philips was en een belangrijke historische waarde kent. We zorgden voor een voordelige verhuizing naar een loft, door de inboedel in één keer over te brengen en goed samen te werken met de klant.

Lees verder »

2014-12-10 // Verhuizing in Gelderland naar Kasteel Soelen in Zoelen

We krijgen regelmatig bijzondere aanvragen voor verhuizingen binnen, die we hier graag met u delen. Laatst zorgden we bijvoorbeeld voor de verhuizing van een zakelijke klant naar Kasteel Soelen in Zoelen, een prachtige locatie met een bijzondere uitstraling. Het ging om een kleine kantoorverhuizing, waarvoor we erin slaagden om de kosten beperkt te houden. Dit kwam mede door de goede voorbereiding waar de klant voor wist te zorgen, op basis van onze handige tips en handvatten.

Lees verder »

2014-12-08 // Verhuizing van Roermond naar Heinsberg in Duitsland

Denkt u na over een verhuizing naar Duitsland, of wilt u naar een ander land vertrekken en zoekt u daarvoor een voordelige verhuizer? We zijn u er bij Student Movers graag mee van dienst. We werken door heel Nederland en hielpen laatst een klant verhuizen van Roermond naar Heinsberg in Duitsland. Daarnaast verhuizen we ook naar andere landen om ons heen en zoeken we graag samen met u naar methoden om op de kosten te besparen. Wij leveren de professionele materialen om u te verhuizen, terwijl u helpende handen kunt leveren om de kosten te drukken.

Lees verder »

2014-12-02 // Appartement verhuizing binnen Maastricht

We verzorgden laatst een appartement verhuizing binnen Maastricht, door handig gebruik te maken van rolcontainers en meubelhondjes. In combinatie met de lift zorgde dit voor een vlotte verhuizing, die op basis van onze scherpe uurtarieven bovendien voordelig uitviel. Dankzij de verhuizing binnen Maastricht hoefden we ook met de vrachtwagen maar een korte afstand af te leggen, al kunnen we u ook tot aan de grenzen van Nederland en zelfs daar buiten goed van dienst zijn.

Lees verder »

2014-11-25 // Verhuizing in Geldrop inclusief piano

We verzorgden onlangs een verhuizing in Geldrop, waarbij de inboedel onder andere uit een piano bestond. Dit vraagt standaard om extra zorg, maar vroeg in dit geval tevens om een inventieve oplossing om het traplopen te voorkomen. De woning in Geldrop kent een entree via een vijftal treden, voordat de tuin aanbreekt. Dit vormde een uitdaging, die onze inventieve verhuizers van Student Movers samen met de klant op wisten te lossen.

Lees verder »

2014-11-18 // Verhuizing van Mierlo naar Rotterdam met verhuislift viel voordeliger uit

De kosten van een verhuizing bij Student Movers vallen standaard scherp uit, maar door zelf de handen uit de mouwen te steken kunt u hier nog verder op besparen. Een goed voorbeeld hiervan is een verhuizing van Mierlo naar Rotterdam waar we laatst voor zorgden. We boden de informatie om voor een goede voorbereiding te zorgen, leverden de professionele materialen en zorgden achteraf voor scherpe kosten dankzij de vlotte en soepele verhuizing die we hielpen mogelijk te maken.

Lees verder »

2014-11-10 // Verhuizing van Den Dungen naar een woonboot in Amsterdam

We verhuizen regelmatig mensen naar rijtjeshuizen, appartementen en vrijstaande woningen, maar zo nu en dan zit er een meer bijzondere opdracht tussen. We zorgden laatst bijvoorbeeld voor een verhuizing van Den Dungen naar een woonboot in Amsterdam. Ondanks de extra aandacht die dit vroeg op en om het water hebben we voor een voordelige verhuizing kunnen zorgen, mede dankzij de verhuiswagen en de twee verhuizers van Student Movers.

Lees verder »

2014-11-04 // Bedrijfsverhuizing van Bilthoven naar Culemborg

Wilt u met uw bedrijf verhuizen, de kosten scherp in de gaten houden en rekenen op een uitstekende service? We vertellen u graag meer over een bedrijfsverhuizing van Bilthoven naar Culemborg waar we laatst voor zorgden. We hielpen een bedrijf verhuizen naar een statig pand in Culemborg. We zorgden voor een uitstekende voorbereiding, werkten samen met de medewerkers om de kosten te drukken en leverden een grote verhuiswagen waar alles in één keer inpaste.

Lees verder »

2014-11-01 // Piano verhuizen met speciale middelen en uitstekende bescherming

Heeft u een piano staan die u graag wilt verhuizen, of maakt deze onderdeel uit van uw inboedel en bent u benieuwd hoe we daarmee om zouden gaan? We verhuizen regelmatig piano’s, net als laatst voor een van onze klanten. U bent hiervoor aan het goede adres bij Student Movers, we hebben hier een ruime ervaring mee en gaan standaard zeer zorgvuldig te werk. We gebruiken goede inpakmaterialen, zorgen voor veilig en soepel vervoer en gebruiken de middelen en gereedschappen die zorgen voor een vlotte verhuizing.

Lees verder »

2014-10-28 // Verhuizing binnen Eindhoven met verhuislift en grote verhuiswagen

Afgelopen oktober verhuisden we bij Student Movers op een mooie herfstdag een expat uit India, naar een nieuwe woning in Eindhoven. We zorgden voor de beoordeling van de inboedel en kozen op basis daarvan een ruime geschikte verhuiswagen, om het geheel in één keer over te kunnen brengen naar zijn nieuwe woning.

Lees verder »

2014-10-25 // Verhuizing van Enschede naar Eindhoven voor slechts €27,50 per uur

Op 25 oktober 2014 zorgen we voor een soepele verhuizing van Enschede naar Eindhoven. Het ging om 14 m3 aan spullen, die uitstekend in een compacte verhuiswagen pasten. Dit drukte de kosten en maakte het mogelijk om de rit van Enschede naar Eindhoven vlot en veilig af te leggen. Student Movers assisteerde tijdens de verhuizing van een expat, die nu aan de slag kan bij een van de grootste bedrijven uit Nederland.

Lees verder »

2014-09-22 // Samen verhuizen binnen Helmond met 50m3 verhuiswagen

Op 22 september 2014 verhuisden we een klant binnen Helmond. Het ging om 50 m3 aan spullen, die we met een grote vrachtwagen, een professionele verhuizer en drie sterke hulpen vanuit de klant via het raam op de eerste verdieping efficiënt hebben kunnen verhuizen. Benieuwd hoe we te werk zijn gegaan?

Lees verder »
Met gemak verhuizen Met gemak verhuizen